Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Vukanović da ima dokaze da je Schmidt uzeo pare od Dodika da mu Schit pomogne za izbornu krađu i za državnu imovinu sve se odigralo u nekom mjestu u Srbiji. Ako to nije istina zašto ne tuže Vukanovića.
pa taj vukanovic je teska ubleha
as83 A jesi možda pomislio da bi stvarno Dodik mogao imati Schita u nekoj šah poziciji upravo sam pročitao tvoj komentar gledao si neki video gdje Dodik naziva Schita debelom svinjom jel misliš da bi sve ovo smio ako nema nešto u ruci protiv Schita.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek ima sve ovlasti da razriješi sve pozicije da postavi nove šefove tužilaštva suda policije ali ne Šmit je odlučio biti influenser i svoje vrijeme provesti se slikajući dok ko biva plače
Nakon 7 mjeseci. Promptno, kako kažu u Njemačkoj
Bosnjacima samo ide po neka sjela za genocid i sjecanje dok isporucuje vlast, moc, i zemlju Hrvatima i Srbima - odnosno ono sto je bitno. AUS Krstasu! Bude se Bosnjaci.
Oj Memiševiči jeste li šta dobili posjetom glupana štita. Nemoj te na te jade spadati . To vas neče spasiti. Nego stvari u svoje ruke i bujrum
Ko god da je prerukao ovo dvoje nesretnih ljudi treba mu rebra pakicim izbrojati....
Klix smece Vam niko ne odvozi, nagomilalo se! Dajte malo higjene, nije na odmet.
Njemac Smit nastavlja tabati teren za podebljavanje apartejda nad Bosnjacima, sad ce bosanskoj drzavi jos i drzavnu imovinu da oduzmu. Ne brane se bosnjacki povratnici tapsanjem po ramenu, vec mjerama razoruzavanja tzv. MUP-a u # nepostojecemEntitetu i povecanjem broja Bosnjaka unutar istog. Odnos bi morao biti 50 % Bosnjaci muslimani i 50 % obozavaoci terorizma ;)
Poranio zoru prevario
Šmit nešto sprema bošnjacima, 100% sigurno
Lijepa gesta, svi trebamo cuvati povrataknike
Normalno, napadači su nepoznati svima osim policiji......
MUP RS je mogao rijesit slucaj, ali nece.
oni vole da se bosnjaci I hrvati ne vracaju u entitet pc....
Švabo nameće zakone u Federaciji a u šumskoj izigrava humanitarca. Švabo Auslender raus....
Kamuflirao se Schmidt da neko ne prepozna.. Haman je i selam nazvao kad je dolazio😂😂😂
VUKANOVIC JE GORI OD DODIKA
da nisi uranio