Nema pomaka u formiranju vlasti
0
SBK: Helez i Selman nisu došli na sastanak u Travnik
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doče doče ili čemo mi njima pokucati na vrata pozdrav od SPAVAČA iz Bugojna
\"Stvarno ne razumijem, jer razgovor može biti i da se popije kafa i da se ništa ne dogovori\" nije \"može biti\" nego praksa, a vjerovatno je njih bilo platit kafu :))
O čemu razgovarati,kada se ustavni sud FBiH izjasni o uspostavljenoj vlasti onda se na osnovu te odluke ponašati.
Nemojte biti naivni,sva ova frka oko vlade se i desila zboga HDZ-ovaca...da im se ustoliciti,a SDP i SDA im ne dopustaju da se provku tako lako jer formiranje vlasti nije dovelo u pitanje vitalni interes,vlada koja je formirana u maju je i legalna i legitimna,i zato SDP i SDA cekaju odluku Ustavnog suda da to potvrdi,a to sto HDz-ovci pricaju bajke u svom stilu kako zele napredak to je samo njihova klasicna propaganda...
ne zaboravite da ih mi sve placamo a oni se ne mogu udostojiti ni na dogovor da dodju. Oni j... jedni druge preko nasih novcanika.
nek ih jebaju ko sto su i oni njih...
Niste vise zanimljivi vi ste grupa propali ljudi...
Lovrinović i Josipović su blesavi ako od reketaša, atentatora i crnokošuljaša očukuju korektnost i poštenje. Svakom normalnom čovjeku je jasno da je platformaška koalicija postavila sebi za cilj stvaranje uslova za što sveobuhvatniju pljačku i rasturanje naše drage domovine. Ko to ne vidi, slijep je kod očiju.