Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe, a da, vi niste otudjivali vi ste prodavali za 1KM. Zao mi je sto Radoncic nije bolje prosao na izborima jer je on jedini zagovarao reviziju privatizacije. Al jednog dana ce i to da se dogodi ako Bog da, ako ne na ovom svijetu onda revizija na onom svijetu, pitajte svoje babe hadzije.
bagro pokvarena... bili ste na vlasti 20 godina, pa sto niste zaustavljali... ah da, bili ste zauzeti otudjivanjem svega sto vam je doslo pod ruku.
Ko boga vas molimo zaustavite rasipanje drzavne imovine dok se mi ne vratimo na vlast, a onda cemo yajedno da je...
iskreno, sta ima drzava sa bilo kakvom firmom? ako si uspjesan, kupi sebi dionica i zadovolji se koliko god hoces..... otkud drzavi ljudi i pare da odrzava svaku boziju firmu?