Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...šta je ovom emiru zerina :)
Obzirom da se redovno sexate stvarno bi ovi iz vodovoda to morali imati u vidu. Pa vi ste bili na vlasti svih ovih godina a niste ništa uradili na poboljšanju rada kantonalnih preduzeća nego su vas još ovi i finansirali.Zato danas toplane grcaju u dugovima, vodovod iskljućuje pumpe da bi uštedjeli struju pa navećer zatvaraju vodu da se napune rezervoari, gras još malo pa raspad sistema.
šta će se kupati svaki dan?! kupa se jednom sedmično, maximalno, ugrije se voda na šporetu, pa svakom ukućanu po max. 5 litara vrele vode... a djeca se pobacaju u kadu do pola napunjenu s vodom, da se kisele, pa kad počnu vrištat povade se i mrš u krevet...
@Pale boy Ponjamketi se na taj dan kad se kupaš
pa trenutni direktor vodovoda se hvali da mreža nije obnovljena 40 godina, a on direktor više od 20?????a nije ga postavila sadašnja vlast.stvarno mislite da su ljudi idioti i da vas nisu prokužili???samo vi ostanite u opziciji, mada u naprednim zemljama ne bi mogli ni to biti.
@ Pale boy - pa komsija s obzirom da zivis na selu i treba cesce da se kupas. A sudeci po tvom komentaru izgleda da ti je tu i mjesto.
Vi ste pokazali svoje,,,bili na vlasti i nista uradili niste..fuj
Jedina stranka koja je dozivila reformu uklonila ono sto ne valja ostavila u stranci samo one koje imaju pozitivne rezulatate iza sebe. Jedini koji mogu dobiti moj glas ... samo naprijed Bosno i Hercegovino
pa ne kupaju se oni nikad, sta poslje 24h. Vonja citava dolina po loju. Mi makar imamo Miljacku pa se kljuknemo dva put godisnje oko uskrsa i Ilindana kod izvora. Bale se kupaju samo na bentbasi i to kad temperatura u gradu predje 40 stepeni, znaci rijetko.
Ovaj put glasam samo za vas!
Sve ce proci SAMO su Sarajevo i Bosna vjecni ! Svaka cast STRANCI ZA RBIH- u ! Bosno i Sarajevo VOLIM VAS ! RBIH4EVER !!!