Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice Trnova, svako ko gore zivi zna ko je nudio pare za glasanje : SDA! (mozete provjeriti kod lokalnih Srba ) Pa registracijom je prva pocela SDA, da bi SBIH uzvratila udarac! Sto se tice SDA trnovo, pa na celu te stranke je Edhem Godinjak, jednom rijecju ratni zlocinac, svaki covjek sa ovog kraja zna sta je je ovaj covjek cinio u ratu, i sada bi isto zelio nastaviti u miru ! Da napomenem,da je SBiH na vlasti u ovoj opcini vec 7-8 godina ! Sto se tice nacelnika! Tog covjeka bira narod i to je politicka funkcija, taj covjek ne mora znati ni postati, ako takvog zeli narod ! A sto se tice izbora pa SBiH je imala skoro duplo u odnosu na SDA! Ah da jos nesto, u Trnovo su SDP i SDA i nezvisni \"lajator\", zajedno drzali skupove, pa bi svakom laiku trebalo biti jasno da se SDa svakim danom sve vise farba u crveno !
drogba a sto se ti majketi vrati na ovaj portal?jedno vrijeme se nisi pojavljivalo i vec se lakse disalo
eno ti haris pa nek te guzi,svrsavas na njega...haris je ovu drzavu doveo pred raspad...96.je bilo vise drzave nego sad...on je ojacao i dodika i rs.tu glumi nekog kosmopolitu,a niko ga ne benda ni 5 %,arogantni bolesnik
Ma sve je OK sa SDA, pored toga sto su previse islamski nastojeni (ali i to sa razlogom da pokupe vjerske razloge), medjutim kardinalna greska je sto imaju Tihica KOS-ovca na celu. Ista stvar i sa SDP, steta sto postavljaju Srbe i Hrvate vecinom na vecinska mjesta samo tamo gdje su Bosnjaci vecina, dok kod Hrvata i Srba nemaju pet glasova ukupno. Cak bi i gotivio druga Staljina (kojeg ovom prilikom toplo pozdravljam) da je predsjednik BOSNJACKE STRANKE. Uglavnom svakoj stranci nesto nedostaje. SBIH korumpirana, nesposobna, SDP korumpirana, nesposobna, sa mogucnoscu totalne izdaje Bosnjaka, SDA korumpirana, nesposobna, ali patriotski nastrojena, sa izuzetkom im lidera koji je izdajnik bosnjackog roda, plus toliko je slab i meHkan, da jednostavno kao i Alija nije za lidera jednog naroda. U biti sve tri stranke, da se ja pitam i odlucujem bi na masivnoj skali zavrsili ekspresno u zatvoru, Tihic bi se detaljno ispitao u vezi KOS-a, Zlaja bi tu imao reci takodjer sto sta itd. Haris jeste terc, Haris jeste tipicni ponosni Bosnjo koji ganja svjetsku pravdu i bio je zgodan, pa je naucio da ga zene gledaju, ali razlika izmedju Harisa i \"beogradskog\" dvojca je u tome sto je Haris sposobniji od obadvojice zajedno. Koga jedino mozete vidjeti na BBC World kako sa ubojitim argumentima se bori za nasu stvar? Harisa. Haris je bio vise gost na BBC World nego svi balkanski lideri zajedno i pricao za nasu stvar. ZATO NAZALOST ZA CETNIKE I IZDAJNIKE, HARIS JE JEDNO, SBIH JE SESNAESTO. JA POTPUNO STOJIM IZA RUSENJA TAKOZVANIH USTAVNIH PROMIJENA U APRILU. TE NAVODNE PROMIJENE SU PRIZNANJE FASISTICKE I GENOCIDNE I AKO PONOVO DODJU NA DNEVNI RED, OPET IH TREBA RUSITI SVIM SREDSTVIMA.
U Olovu stranka ZA BIH je jaka ali i ne da pobijedi g. PUTINA (Aliju Abazovića), imali su najskuplju kampanju ali izgleda samo 4 mandata u vijeću, još se nezvanično priča da je ZA BIH izgubila mjesto načelnika - odnosno da je Hadžiabdić izgubio. Evo i asfalstiranje se nastavlja to je znak pobjede SDA.
Momci, zar vam nije jasno da je jedini nacin da cetnci pomognu Harisu tako sto ce ga kao bajagi napadati. Ta ne mogu mu pomoci medju Bonsajcima tako sto ce ga hvaliti. Tako bi postao jos sumnjiviji d aje njihov agent. I slucajno, Hairs i cetnici zakuhaju uoci izbora. Da je Haris neprijatelj cetnicima, ne bi im spasio policiju od reforme. Hare je patriota na rijecima, a pravi cetnik na djelima.
Ovaj poslednji je najbolji komentar i savjet ako covjek i ne prati politiku...cim je tolika hajka komunjara i cetnika na Harisa a tako je i bilo i za Aliju znaci da je ODLICAN...da je on po njihovim ukusima zvao bi se Fikret Abdic, Emir Kusturica, Slobodan Ugljanin, Zlaja Lagumdzija, Senad Avdic i Pecanin, Srdjan Dizdarevic, Hilmo Selimovic, Sejdo Bajramovic...JOJ sta ih je...stoke uvjek ima najvise...
Dok god su cetnici protiv Harisa, znaci da je na dobom putu. Nazalost stranka ga gusi, kao sto ga je gusila i SDA.
BOSNJAKOMETAR Harise, sto se tice tebe od 1-5, 10, sto se tice SBIH od 1-5, 1. CISTI STRANKU HARISE, SBIH TREBA VISE HARISA, a ne mudoglavaca koje imas sad u stranci. Kod SDA i SDP je obrnuta situacija. SDA od 1-5, 2, klempo KOS-ovac 1 kao kuca. SDP, 2 kao stranka, a drug Staljin 1.
\"SBiH odbacuje špekulacije o izbornom krahu\" Imas pravo Hare, sve su to obmane i poluinformacije,....na koje nasjeda obican narod koji redovito cita novine i gleda televiziju......rezirane u \"odredjednim krugovima\" unutar BiH... jbg. ostao si neshvacen, a toliko je tradu i vremena utroseno u silna putovanja po svijetu....zna se o cijem trosku....
joj sto ne mogu suplje---Szbih je kita obicna a pogotovo Lepi koji je svakim danom sve manje lep... i kako ih nije stid da ovako bezocno lazu...sram ih bilo!
Ma najteze je istini pogledati u oci! Silajdzicu p u k a o s i !!!! Dzaba ti predstave i predizborni govori u NY i Strazburu :) Pukao si kao tikva! Ako to ne vidis onda ne samo da si pukao nego si i glup!
HARIS JE JEDAN OBICNI IZDAJNIK!!!! svoju porodicu je prbcijo u tursku a nas mlade je slao u rat... i onda kad mi neki supcic dodje i pocen mi o harisu kao heroju ma kakv haris ba??? On jedino sto zna je da palamuti i da guli bananu po vilama .....ako cemo tako Alija je heroj (mislim od vrha predsjednisvta koji su tada vladali) MRZIM STRANKU ZA BIH!! ne zato sto je nacionalna nego zato sto je lopovska i sve samo ne politicka nego supljaa! i sad eto kao se vadi sta je u posljednih dana uradio za BiH hahahahahaha pa sta treba da mu se jos zahvalimo??? ja mu se zahvaljujem da je on rodio RS zajedno sa alijom i nista vise a sad nek pricaju kako nije mogao drugacije ajde ba to je suplja za malu djecu!
HARIS JE JEDAN OBICNI IZDAJNIK!!!! svoju porodicu je prbcijo u tursku a nas mlade je slao u rat... i onda kad mi neki supcic dodje i pocen mi o harisu kao heroju ma kakv haris ba??? On jedino sto zna je da palamuti i da guli bananu po vilama .....ako cemo tako Alija je heroj (mislim od vrha predsjednisvta koji su tada vladali) MRZIM STRANKU ZA BIH!! ne zato sto je nacionalna nego zato sto je lopovska i sve samo ne politicka nego supljaa! i sad eto kao se vadi sta je u posljednih dana uradio za BiH hahahahahaha pa sta treba da mu se jos zahvalimo??? ja mu se zahvaljujem da je on rodio RS zajedno sa alijom i nista vise a sad nek pricaju kako nije mogao drugacije ajde ba to je suplja za malu djecu!
Ma svi su oni govna i svi misle samo na sebe i svi su koristili Ramazan u predizborne svrhe sto niko normalan nikad ne bi...i svi spominju i Boga i narod i gladne i zedne i stare i mlade i balije i cetnike i ustase i cifute i cigane i ostale a mi pusimo kurac za koga god glasali...nista bez revolucije, nista bez prevrnutih automobila, nista bez barikada, zapaljenog parlamenta, nista bez vatre u svim gradovima ove napacene i nacionalizmom silovane nam domovine!