Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj imena stranaka,"Naprijed ",ima i "Pomak" još samo da izmigolji nova "Čeraj"
Ćeraj mala
Hadzikadic barem ima kapacitet da izgura nesto pametno za razliku od ranijih patriJota tipa Mijatovic I istale buranije iz Trojke. U ovu pricu Nisu pozvani ni SDA ni SDP, I to je dobro.
prije 2 i 4 godine prodas dodiku biracke odbore, a sada bi kao spasavali Bosnjake u RSu..
Još Ramić i njegove junice.
Jak blok i kredibilan. Ali kad bi se zaj.....
BRAVO !
Hehehe čuj ove Bože...stranka za BiH u R.S-u ne postoji, NES takođe, ovog Amerikanca Platformaša ni u tragovima, Naprijed takođe dakle koalicijoni kapacitet svi zajedno jedan bus i to mini. I oni bi da vode procese i Bošnjake u R.S - u. Bože mislio sam da se ovo ne može vidjeti u našoj lijepoj BiH.
Ovi su uporni u svojoj beznacajnosti.
nažalost nema puno bošnjaka u rs-u da bi značajno mogli uticati na njihovu politiku za mene nema veće patriote od onog ko napusti posao u fbih i ide tamo živjeti, samo glasanjem tamo možemo ostvariti veći uticaj u skupštini rs
Promjena cenzusa nego sta hoce te za 00.01% glasova da idete u vlast e nece te Schmidt ako je pametan neka nametne izmjene.
svi nabrojani politicki subjekti nisu osvoji zajedno vise od 50 glasova prosle izbore....
Odlican patriotski blok!
Pokret za drzavu je unistio sdp i vojin mijatovic gurajuci svoje kandidate i podrzavajuci dodika u nsrs