Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je narod pravi, mi bi vas davno protjerali na goli otok !!!
kako interesantno da sad zakon odjednom vazi za budimira. zasto ne bi vazio za sve. da se procacka svaka politicka figura u BiH, otkrili bi, sokantno, da je svako, bas svako uradio nesto protiv zakona, i svakog bi mogli zatvoriti... danas je zasmetao budimir, sutra ce zasmetati neko drugi, pa se ga se protivnici pokusati rijesiti, a narod ce uvijek likovati... evo uhvatili lopova! nesto cisto sumnjam da je ovo ista drugo nego namjestena politicka igra u svrhu skidanja budimira sa funkcije. i da se razumijemo, ne branim ja ovim putem budimira, nego samo iznosim cinjenici da svako od njih ko sad moralizira i "odlucuje" o sudbini budimira, ima vlastitog putera na glavi...
Lopovi ostaju Lopovi i to se u BiH nikada nece promjeniti
stranka za BiH???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahhahahaha jao crtanog filma od drzave
LOPOVE DAJ OSTAVKU ILI CEMO TE SKOKATI NEGDJE.NECE VALADA TVOJI PRIJATELJI NEGO GLADNI GRADZANI.KOLIKO SI UBICA POMILOVO DJECE TVOJIH JARANA.SRAM TE BILO USTASO
Stranka za BiH je napravila čudan zaokret od kada se Jerlagić sastao sa Lagumdžijom prije mjesec i po. Nakon toga je išlo hapšenje Budimira, a oni počeli puhati u SDP-ovu tikvu. Time samo gube na svojoj dosljednosti i principijelnosti, i ono povjerenje glasača koje su mukotrpno malo po malo počeli vraćati, prosipaju kao vodu. SBiH i SDP su pokrenuli formiranje ove komisije i postali zagovornici smjene Budimira kao da je to rješenje problema, a to bi ustvari bio tek početak jednog novog velikog problema.
sbih ni ne zna sta je ljubav, oni su nas unistili totalno i sad opet pokusavaju
tuga golema
Ovaj Munir mijenja dresove ko neki naj bolji sportista.Šta on ima da prića?Dobro je rekla Fragola:"ZAKON TREBA DA VAŽI ZA SVE"!
tvom predsjedniku ameru jerlagicu zvanom kloc i buducem budimirovom sudrugu u zatvoru bolje da su dali milion maraka da nista ne radi. manja bi bila steta po drzavu.
Budimir je po savkom osnovu zasluzio da bude smjenjen...samo sto je grozna stvar kako javno SDA i Lijanovici podrzavaju kriminal kojim se vec toliko godina bave i narod na to suti...trebamo kao u Turskoj napraviti haus i otjerati ih..
Marinko Čavara, predsjednik Kluba HDZ-a, kazao je da je Živko Budimir prije dvije godine preuzeo funkciju predsjednika FBiH suprotno Ustavu, zakonu i većinskoj volji hrvatskog naroda. Da li je Budimir ista uradio po zakonu?Strasan kriminalac
postavljen krsenjem ustava i krsenjem zakona, normalno da ce raditi protiv svih pravila i morala. Znamo kome je najvise odgovarao
kako misliš kršenjem Ustava i Zakona? Pojasni...
"Da sam na mjestu Budimira, lijepo bih vas zamolio da me ne branite toliko", kazao je Jusufović.Hahahhaha ovi boga mi prave cirkus nad cirkusima.
a vi, kako te ?