Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politron koji mudruje iz ureda, treba na teren odmah otići i uvjeriti se u istinitost novinarskih izvještaja.
Ko vas šta pita? Stranka sa 568 članova i to iz 20 porodica.
nemamo mi sta smirivati strasti vi vodite drzavu i pobrinite se da je vodite kako Bog zapovjeda. ne kupujte vise narod nacionalizmom bagro lopovska!
Zar imo iole normalan vjeruje ovima iz SBiH. Njima je cilj samo zaposkesti na celo Elektroprivrede BiH
Oo, ukazali se i vi. Briga vas za povratnika.
Nema hlađenja, samo grijanje. I otisak, duboki.
ma daj zapali crkvu pa ces viditi frke jaro moj....haj kad zapalis dzamiju to im dodje normalno...nemojte vise glumiti da nas volite ....niko....mamu vam svima
do kad mozemo trpiti napade i nasilje pitate li se? lahko je wama sto u foteljama sjedite cjeli dan pricati gluposti
ovi se aktivirali od kad im je SDA obecala ministarstvo energetike! pacovi!
Ne moraju sad svi Hrvati ispasti kreteni zbog nekolicine debila koji nemaju pametnijeg posla u životu. Radije gledajte primjer da su Hrvati, vlasnici FIS-a uplatili kotizaciju za bosanske košarkaše. Ovo su počinili balavci koji nisu bili ni rođeni za vrijeme rata. Naći ih i strpat u zatvor da ih se tamo nauči pameti.
A vi što pozivate na oružje, rat, osvetu...niste ništa bolji. Nedavno su ubijeni hrvatski povratnici kod Zenice, ubojica unatoč priznanju pušten na slobodu. Tad se ove patriote nisu javljale.
a sta je sa hrvatskim povratnicima sto ih Bosnjaci maltretiraju pa cak i ubijaju? pa cak i priznaju, a sudovi ih oslobadjaju pa ovo ima samo u ovoj banana drzavi
benito avlijaner nema nikakvih hrvatskih povratika, i pitaj mamu zašto uvijek kupuje banane veće dužine ?