Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadan smo mi narod ako će nam ovaj i ovakvi vracati dostojanstvo.Pih.
Neka gospodin finansijer radnih zločinaca prvo sebi vrati dostojanstvo(ako zna sta znaci obzirom da ga nikada nije ni imao),a za narod ćemo lahko...
Uopste ne znam zasto se ljudi hvataju ovih 22 miliona,to je KREDIT,a ako ne znate ta se sredstva vracaju,pa i ako je beskamatni ipak se vraca.Sta je sa ovim lopovima koji ispraznise budzet i drzavne novce pokradose,a niko niti vraca niti odgovara za to.Samo za promjene,samo za SBB.
E blago Bosnjacima, ako ce im graditelj Fahro vracati dostojanstvo. E blago Bosancima, ako se Bosnjaci upecaju na predizborne supljake graditelja Fahre. E blago svima nama ako nam graditelj Fahro bude cuvao cjelovitos zemlje. Nadam se da to vrijeme nikad necemo docekati... Majko moja mila, stvano nam samo trebaju ovi idioti i jos jedna nacionalisticka stranka.
Ko glasa za ove na vlasti nije normalan, al\' ni malo. A što se tiuče vječne opozicije baš me zanima kako SDP planira braniti interese bošnjaka bolje od SBB-a.
Jadni smo mi, Dodici nas koce sa strana, a nasi nas koce iznutra. Zahvalimo se ponajprije S.i.l.aj.dji.cu na tome, a ni C.e.ri.c, I.ze.t.be.go.vi.c, T.ih.i.c i slicni nisu bolji. Gledaj sta su uradili za zadnjih pet godina. Jedino sto su uspjeli je da uvezu vehabije svakom iza ledja.
???!!!??? stal\' ti pusis ???!!!??? if jos gore, stal ja? jer mislim da si u pravu.
\"Radončić je prisutnima još jednom poručio da čuvaju bošnjačko jedinstvo i jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu i da ne vjeruju političarima koji olako daju lažna obećanja\" WTF Covjek koji je predstavnik mafije na Balkanu i koji je na mozda legalne,ali nikako moralne nacine dosao do velikog bogastva! I on govori ne vjerujte politicarima,pa trebao je reci prvo: Ne vjerujte meni pa onda ostalim politicarima !!!
Nadjite sebi curu iz dijaspore i rijesite egzistenciju.Ona vam posalje papire i kazete zbogom ovoj napacenoj zemlji.
BOSNJACI, HRVATI I SRBI Dabogda i vi i ostala izmisljena konstitutivna \"plemena\" nestali sa lica zemlje... Ko vas izmisli? Da vas nema, ova zemlja bi bila davno normalna!!!!
ahahahahaha, maloumnice koga briga za koga ces ti glasati, postedi nas svojeg monologa inat, dado, change ili kako se vec zoves :P
Mislim da su se ostali političari prepali pa unajmljuju plačenike da blate Radončića.Ovo im neće pomoći jer SBB ima već preko 100.000 članova.
Ovo je zaista osvjezenje i promjena na BiH politickoj sceni. Ja vjerujem u promjene...Ja glasam za Fahrudina Radoncica i SBB.
Joj Mirso nemoj bacat bombe znamo se ja i ti isuvise dobro. Ti ni na razglednici SDP nisi vidio.
ja ću glasati da se SBB vrati kući ...(svaka sličnost sa Lesijem je slučajna ) :-)))