Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda je zadovoljena, a sada država treba ovom čovjeku da plato oštetu zbog nepravične optužbe.
Jebo Vas on eto Vam ga ako je nevin...
Nije oslobodjen zbog nedostatka dokaza nego zato sto je covjek vjerovatno nevin uhapsen i sudjen, kao i veli broj drugih srpskih oficira. Sud BiH je mnogo veca smijurija od onog u Hagu, a onom se smije svako ko ima tri ciste u glavi.
Ajde neka ti je sa srećom Savo!
Tuzno, nemaju dokaza a sta predstavljaju sve one grobnice. Toliko naroda muceno i ubijeno....
OK naravno da se treba prvo utvrditi pa osuditi, ali toliko je osudjenih protiv kojih je krivica dokazana pa su pusteni. Ali ako je za to vrijeme bio u vojsci i sve to samo "gledao" a nista nije ucinio, suvisno je ista govoriti. Pogotovo djeca da se ubijaju, nebitno ko je koje vjeroispovjesti za takav zlocin svi trebaju da odgovaraju.
Ma dajte ljudi pa tamo su se muslimani sami ubijali sa oruzjem koje nisu imali sta vam je.
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško, pagansko-svetosavsko!
Sve ti isto sa kamatom zelim! Ali samo tebi i tvojoj porodici!
Nije ti ovo Hag pa da dođu majke srebrenice i sudiji daju malo pice a on zauzvrat osudi kojeg srbina