Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imateeli savjet za ove koji rade kod privatnika kako da se zastite od toplote.
Kako znaju i umiju, jer drugog izbora nemaju.
ko ti je kriv kad se nisi uhljebio na vrijeme. ja igram cijeli dan pasijansa na kompu i razmisljam sto cu jesti kod kuce. a primam placu za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
doktori,smijemo li jest lubenicu???
Bilo bi pozeljno, uh ako je jos fino rashladjena i slatka ma ljepota. Sorry pitanje bilo upuceno doktorima a ja se moradoh nadovezati, sto cu kad volim lubenicu. hahahah ;-)
jesam hrvatina, al nisam budaletina, ahihihihih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja sam se danas umio i pokvasio jedno 80 puta,od nogu,ruku,laktova,vrata,glave-komplet,ko da abdest uzimam.I samo me malo drži osjećaj svježine a onda sve gore.U kući inekako ali vani užas,pa čak i u hladu jedva.Isto ko da je neko tri fena upalio u mene
A kad se moze ici na posao?! Haahah
Kad smo vec kod roletni onda zovite MSD rol. Najbolja firma u BiH sigurno.
ja nemam roletne sta cu sad
ja nemam ni roletne ni zaluzine
Danas mi je neradni dan a namjerno sam presao preko 5 kilometara na + 45 oko 3h popodne da se sto bolje prilagodim azrailu sa neba, bilo je skroz opusteno jer ziv se covjek na sve navikne a mrtav jos lakse.
@SK1 Direktno - Sta i zasto te tacno interesuje vezano za spomenuto u tvom opisu?
Što ti je život .. Svaki dan se nešto novo nauči ... Nikad ne bih ni pomislio da se ovako moze zaštiti od toplote.. A kad čovjek bolje razmisli, sve što su naveli ima smisla... Od spuštanja roletne, preko ne izlazenja vani, do pijenja vode... Svaka čast doktorskom konzorciju i veliko hvala klix-u ... Od kad ste postali SDAovo glasilo, prilagodili ste kompleksnost i smisao članaka toj ciljnoj skupini .. ma svjetski portal
jooj doktora i savjeta... eto, ja sam bas mislio da se izverem na krov i lezim na limu, cijeli dan!
Plaho je vruce..sreca ne radim,dobio sam otkaz
Upalite klimu....obavezno zatvorite prozore!
Kako se rasladiti kod privatnog robstva?
Jedino da daš otkaz 😃
Na Đurđevdan, krstio se u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i primio ime Nemanja.Njegov otac Murat izjašnjavao se kao Srbin, znao je da Kusturice potiču od Babića iz sela Plana, kod Bileće, i to je, kao što su njemu preneli njegovi preci, on preneo sinu Emiru…“Krštenje je ta tačka u kojoj sam ja htio da dovedem priču o mom poreklu. Krštenje je odluka da se i za onaj svet spremim. To je odmrzavanje zamrznutog identiteta, nikako prelazak iz jedne u drugu religiju. Grane u mojoj porodici su podeljene u onom trenutku kad su Turci Osmanlije bili na ovom terenu. Braća porodice delila su se na one koji su se islamizirali i na one koji nisu.Moja porodica je poreklom srpska, pravoslavna. Moj otac je rođen kao musliman, ali je, pre svega, bio Srbin. Moja majka je takođe iz muslimanske porodice. Ali, ona se ne identifikuje ni sa jednom religijom. Veruje u snagu ljubavi. U mojoj porodici, u poslednjem kolenu, niko nije praktikovao islam.
Tako da nema govora o mom nekakvom prelasku.Dobro, možda smo mi bili muslimani 250 godina, ali smo bili pravoslavci pre toga i duboko u sebi uvek bili Srbi, vera to ne može promeniti. Mi smo postali muslimani samo da bi preživeli Turke.Zbog budućnosti svoje dece vratio sam se pravoslavlju i hoću da moj unuk pamti detinjstvo po paljenju badnjaka i božićnoj vatri. Ta vatra gori uvek, ona se nikad ne gasi, postaje deo jedne slike, jednog života. Božić je za mene mnogo više od običnog okupljanja porodice. To je simboličko stanje.Dan kad je rođen onaj koji je promenio svet, popravio ga, stavio na nove temelje. Kada odem želim da mojim potomcima ostavim jasnu predstavu o identitetu i da ne završim kao onaj Andrićev junak iz Travničke hornike koji je podviknuo na neke Turke kada su htjeli da linčuju nekog čoveka. On je rekao: Ne dirajte čoveka, a ovi skloni linču su ga upitali ko si ti, a on im je dogovorio: ja sam veći musliman od svih vas. To je bio neki doktor Latin iz Rima koji je lečio konzule u Travniku. Kada je umro sahranili su ga na muslimanskom groblju. Pitali su neki ljudi posle kako katolika sahraniste na muslimanskom groblju, a oni odgovorili: pa sam je rekao da je musliman“,objašnjava Kusta.Najveći pisci nekadašnje Jugoslavije, Ivo Andrić i Meša Selimović, izjašnjavali su se kao Srbi.
ti valjda i dalje ne znas razliku izmedju vjere i nacije :D Vi poturci ste blentavi ko parce suvog kruha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prete smrću devojci koja je prešla u pravoslavlje! Odluka mlade Novopazarke Dalide Bihorac da pređe iz islama u pravoslavlje i uzme ime Iva Bihorac izazvala je žestoke osude sunarodnika muslimanske veroispovesti, pa joj čak i prete smrću.
Takvi su ti poturci... prete smrti onima koji se vracaju svojim korjenima i razmisljaju glavom
rolfo turcine cemu tolika mrznja?
Ja otvorio prozore širom, išo donirat krv, pojeo kilo janjetine i još evo radio sklekove reko da se malo oznojim, zdravo je.