Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani reise ti trebaš da počistiš u svojoj avliji, trebaš da zabraniš imamima uzimanje sadake u koverti od ožalošćenih porodica. Talovi u IZ postoje kao i u politici, uzimaju se ogromne pare na način da se dženaze naplaćuju višestruko više nego što se uistinu "utroši resursa" za njihovu organizaciju. Ima još toga ali drugom prilikom...
Malo ste pogresno shvatili reisa,on nije rekao da podrzava vlast,on je samo osudio nasilje,ne proteste vec nasilje
On je uveliko poceo da radi i da mete svoju avliju, za razliku od Mustafe Cerica, ovaj covjek je veoma dobar i posten, nije zato da se nasilje cini i to je u redu, pa i mnogi gradjani ove zemlje su izrazili svoje nezadovoljstvo paljenjem i rusenjem, ali je takodjer napomenuo da razumije tersku socijalnu situaciju i da podrzava ljude da protestvuju, samo da ne cine nered
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...nemere vjera nikada na stranu gladnog...ali baš nikada i nigdje...
Izgleda da je tvoja duša više gladna nego stomak...
ma kakav profesor to je najveći mrzitelj religije na kugli zemaljskoj a lafo socijalista, propagira mjučual rispekt
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
BRAVO OSUDIO NASILJE, A NE OSUĐUJE 20 GODINA DUGU PLJAČKU NARODA. SAD SVI OTKRIVAJU SVOJE NAMJERE I KARAKTERE
Reise, kad si šutijo do sad, šuti i od sad i gledaj svoj biznis kao što je to tvoj predhodnik radio.
Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja i konstante paranoje. Čovjek je dualističko biće sastavljeno od materije i ne-materije. Kada ova nematerijalna strana dualističke strane čovjeka odumre radi grijeha i materijalizma, čovjek postaje prazan poput ljušture i bezdušan kao - zombi. Na zapadu za njih kažu – psihopate, a u našem narodu ih zovu bezdušnici. Odlaskom jednog bezdušnika ništa se neće promijeniti, na njegovo mjesto će doći samo njemu sličan psiho-patogeni zombi. Ovdje je problem u bezdušnom psiho-patogenom ljudskom resursu koji je generiran u vrhu državnih institucija i koji se klonirao od vrha do samog dna punih 20 godina. Psihopate ne mogu surađivati sa normalnim ljudima jer nisu na istoj frekvenciji. Kad jedan psihopata dođe u vrh, on prepoznaje sebi sličnog psihopatu jer sa normalnim čovjekom ne može surađivati, zatim ovaj klonirani psihopata ispod njega postavlja sebi sličnog psihopatu (bezdušnika) i tako se generiraju i redaju od vrha do samog dna hijerarhije. Psihopatija uopće nije psihička bolest, već samo jedno mrtvo stanje duše – bezdušno.
Ovaj je iz SDA sigurno...
SABUR
J.ebem ti mamu u pic.ku,sada i hodze se mjesaju u politiku...gdje si hitleru da si ovdje kako bi to se brzo sve rijesilo.
Prvo SRAM VAS BILO! Kakav rijaset?Kakve institucije,kakva religija?? KADA STE OSUDILI PONASANJE IGNORANTNIH POLITICARA PREMA VASEM NARODU-VASIM VJERNICIMA??? -Nikad. Znate to vi dobro a znamo i mi. Jer ste u biznisu zajedno sa njima-Rijaset -Vatikan Wannabe!! U zlatnim stolicam i kocijama-Zenicke muftije 1997 u novom audi-sa vozacem dozli na dzenazu dijaspore..uzima lovu. Sve sa tjelohraniteljem-kaze "Ne treba zaliti za onima koji su ginuli u ratu-za nas.To je plemenito"-On i dva sina 'ginuli u Njemackoj sakupljali donacije za napacen BIH narod, Ove u Sarajevu -ne poznajem.Ali se nikada niste oglasili,ili javno prozivali politicare!Nego ste sa odredjenom strankom stojali na izborima.Nego ste na dzumi sugerisali za koga da se glasa-JER AKO NE GLASATE DOCI CE ZLE SILE MRAKA RAT,IZGUBICETE ZIVOT,IDENTITET-misle vam zlo..Bog hoce da glasate za ovu stranku-a na dzumu pjesaka ne mozete da popricate sa vasim dzematom..NE,dat cete im saku rize kroz Merhamet-objavit na sva zvona.Hvala.-Fuj!
Poštovani efendija, svi materijalni gubici su nadokadivi. Ono što je nenadokandivo su ubijena nerođena djeca i zbog neimaštine rastureni brakovi. Efendija, znam da si dobar čovjek. Stani na starnu pravednih koji samo žele pravedniji sistem.
pusi kitu efendija, tebi je dobro,
za neke nije ni bitno ko je reis, kako mu je ime i prezime. u bilo kojoj varijanti za njih je on meta za pljuvanje. dobro bi bilo da malo bolje pratite šta novi reis govori i radi. uopšte se ne nameće u javnom prostoru, i uvijek nastoji u izjavama biti konstruktivan. a to što neki imaju predrasude prvo prema religioznim osobama, pa onda i prema vjerskim licima, prije svega je njihov problem.
Komunjare ateisticke, hodze sigurno ne zive od vas jadnika i bludnika. Kome sti vi sta dali fukare jedne. Dzamije smo gradili i gradicemo, inshaAllah, jos ljepse i vece. Pare nam Arapi avionima dovlace a mi samo lokacije da nadjemo. AkoBogda uskoro ce svaki Bosnjak pravi imati svoju dzamiju. Vjerujte da hoce, nije nikakva sala. A vi se jedite i crkajite od muke. Huseine samo zovi. A bando odmetnicka, probaj doci pred Rijaset i protestovati, to bi vam zadnje bilo. Bujrum ko smije...
Bolje je da suti. Svjestan je i on da ima oraha u dzepu pa se bas i ne otima za rijec. Ili bolje receno, ima on citavu vrecu oraha pod rukom.
Bruka i sramota pogledajte video :) adf.ly/1663782/prosvjedisarajevo http://adf.ly/1663782/prosvjedituzla
Hodže rade u džematima, pa još u školama uče vjeronauku, pored toga neki imaju i firme koje se bave ograđivanjem mezarluka! Vozite najbolja auta na račuan naivne sirotinje, *** vam pas mater svima, od reisa pa do popova i ostali prodavača magle!
Vi u tzv. Islamskoj zajednici živite na račun najveće sirotinje, kako vas nije sramota!