Iako je Radončić pesimista
0
Savez za bolju budućnost dao podršku Kukiću
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xx 20.06.2011. u 16:42 Fahro od kada se poceo baviti politikom nije daoniti jednu neodmjerenu izjavu, nije dizao tenzije nije opstruisao nista, nije se nametao za koalicije itd itd itd Pricajte vi sta god hocete ako ovako nastavi na slejdecim izborima zasluzeno ce imati ogromnu podrsku naroda (sve glasace propale stranke za BiH + sve SDP-ove glasace izdate od SDP ovom koalicijom sa SDA + sve pasivne bira SLAZEM SE U POTPUNOSTI..... ZA FAHRU NISAM GLASAO ;ALI CU GLASATI NA PRIJEVREMENIM IZBORIMA (NEMINOVNO) POCEO MI SE SVIDJATI NJEGOV STAV OD KAKO JE BIJO KOD SENCIJA NA CD
Fahro mi je prije izbora bio jako antipatičan ali i on i svi vodeći ljudi te stranke poslije izbora su pokazali jako mnogo mudrosti.
Fahro ovih dana upucuje zakon protiv ratne mafije u parlamentarnu proceduru. TOOO FAHROOOOOOO
Vidim da za FahrA glasaju ovi što kažu biJo. Nekako ligično. Izgleda da bi taj što ga vole ovi koji govore biJo i gu.. dao da ga se nešto pita. Čuj on dao podršku. Mora da je i Kukić uživao u njegovom haremu sa Indirama, Suzanama, Dženetama i slično. Tako su valjda našli zajednički jezik. LIGICNO= LOGICNO kao i u mom TEXSTU BIJO =BIO , A FAHRA JE SAMO KOD VAS FOCAKA I GORAZDANA u nas se kaze za FAHRUUUUUUUUU
ne znam, sto vrijeme prolazi meni se eve vise svidja ova fahrina politicka opcija :s cojk je nekako dosljedan, a ne kao onaj lojavi haris silajdjic. sdp-ovac sam ali mislim da na iducim izborima fahrina stranka ce u crno da zavije onaj PRO.KLETI SDA!!!! _____________ SMRT FASIZMU
Vidim da za FahrA glasaju ovi što kažu biJo. Nekako ligično. Izgleda da bi taj što ga vole ovi koji govore biJo i gu.. dao da ga se nešto pita. Čuj on dao podršku. Mora da je i Kukić uživao u njegovom haremu sa Indirama, Suzanama, Dženetama i slično. Tako su valjda našli zajednički jezik.
ako nas ko moze iscupat iz gvana moze on pa vi pricajte sta hocete al tako je
Fahro dosljo je imao velike ambicije ali niko nece sa njim - mora da svi ostali ne valjaju a on je ko curica hahhaha. Prevedeno na svakodnevnicu - Fahro ne igra u ligi.
Pozdrav iz stolnog Bošnjačkog grada Mostara,sad da li je U ili van 24%,neznam,trebalo bi postaviti upit u Grudvenistan.
Hahahha, Bosna Cela iz tri dela!!!!
A je li ovaj Fahro iz Srbije? Ima nekako Srpsku facu?
Primitivci naucite prvo pravilno gramatički da pišete, pa tek onda eventualno pljujte po narodu koji se bori za cijelovitu Bosnu i Hercegovinu!!!!
Nesto nam se Croati uzbudili na ovom portalu !!!!!!!!!!! Boje se da bi mogao doci neko normalan iz njihovog naroda na političku scenu :P ..... Čuj stolni grad!!!!!!!!!!! Ne znaju šta će pa hoće da puknu od muke hhahahah :P
Neki gay skup nigjde zenske osobe
Kukić će od Čovića i Dodika dobiti prva dva slova svog prezimena i tri posljednja slova iz prezimena Staše Košarca. I onda će ga zajedno sa reketašima, atentatorima i crnokošuljašima moći popushiti do jaja.
Moj Fahro nasukali su te za par pozicija gdje ces smjestiti svoje padobrance. Ovo je tvoj totalni promasaj. Stao si iza propale politike SDA i SDP-a. Mi glasaci ti ovo necemo oprostiti.