Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTA GOVNA ALI I ISTA SRANJA I U FEDERACIJI. HALO NARODE, JAŠU NAS KAO KONJINE, DOKLEEEE JESMO LI MI ZAISTA TOLIKO OGRANIČENI, JESMO LI GLUPI, ILI NAS JE MOŽDA STRAH DA NA NAS NE PUSTE TENKOVE, O ČEMU SE RADI. PA ZAR ĆE NAM CIJELI ŽIVOT SJEBATI A ZA RADI NJIHOVOG RASKOŠNOG ŽIVOTA, OTVORI OČI NARODE, KONAČNO, U DRUGIM DRŽAVAMA BI SE PRIJE 15 GODINA RIJEŠILI VLASTI KOJA NIŠTA NE ČINI ZA NAROD NEGO SAMO ZA NJIH SAME NE GLASAJMO VIŠE ZA LOPOVE, LJUDI PRAVE OD NAS ROBOVE!
@Delik Went koji moji, ovi što me tlače 20 godina, majka mi za 40 godina rad staža ima ni 600 KM penzije a sebi se naštimali penzije od 2.2oo KM, moji su mi oduzeli dostojanstvo, pravo na život, tlače me na sve moguće načine a oni sve bogatiji i bogatiji, oprosti ALI TO NISU MOJI!
RS 49% Hlaće, HRHB 27,3% Majca, Rezervat 23,7% Dugmići od hlaća i majce
23,7% mala bara puna krokodila ili ZOO
ne kenjaj ranka....ista si bajramović. prodane dushe koje samo na svoju guzicu misle. što niste protestvovali prije......nije da nije bilo razloga i situacija.
Slabo će se Bajramović i ova "krivopička" izborit za bilo šta, dobro njima, nemaju interesa ...
Vi u RS-u imate najljepse politicarke... divi ove ljepotice na slici a ona/j cvijanovic/ka ma srce slatko... da je licno znam nagovorio bih je na samoubistvo iz zasjede
A vrh vrhova, kraljica svemira Dušanka M. ? ? ?