Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi dobro znamo da novca ima dovoljno.On se potrosi za drugu svrhu, a ne za ono, zasto je uplacen.Ministri, bili oni samo zamjenici mogu to ciniti, znaju dobro da nece odgovarati. Gdje nema tuzitelja, nema ni odgovornosti, odnosno donosenja osude. Sta rade revizori?
jah......a ko fol Krnjić vam je dobar kao i fadil, jelka i ostali uhljebi sto vam prašinu bacaju u oči? E moji penzioneri.....
Propao je ovaj fond davno....
ZABRANITE BAKIRU POVRATAK U ZEMLJU. VIdjećete kako će se pare odmah naći da se ne talasa ! Makar to bila pozajmnica od iranskog penzionog fonda !
Vala smo mi pravo napacen narod od najmanjeg do najstarijeg. Nek nam je Bog na pomoci u kakvoj vukojebini zivimo.
SAD kad možete zabit perušku otpozadi kad je ponezionii fond pozoban sad tražite smjenu direkotora ?. On dijeli ali ne zarađuje peMzije. SDA i HDZ vam to omogućuje . ZAto opet na izborima u 7 ujutro da glasate svi za ZA ! OVO.