Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić obećao šejk daje. Svima puna usta i svi daju al na riječima. Jezik po mokrom laprda. Aferim braco, Allah vas nagradio.
RSrebrenica
Evo 26ta godina kako Bošnjaci samo gledaju ko će im dati koju marku da prežive u svojoj Bosni suverenoj, hehe.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Hebo te,ovde se vise para salilo nego u cijeli sarajevski kanton,a nigdje ni para,ni zaposlenih,ni fabrika,k*raca palaca.....Gdje su te pare mater vam hebem,svi iskoristavate one silne pobijene sinove,krenuvsi od onih matera uvlaci-guzica!
Pa u Vogošći, hehe
Isto podjoh napisati. Sta se para slilo u ovu Srebrenicu, pa brat bratu desetine, ako ne i stotine miliona. Gdje je ta lova?
Европски суд за људска права одбацио је жалбу коју је родбина тројице Бошњака убијених у Сребреници 1995. године поднијела на одлуку холандског тужилаштва да не покрене кривични поступак против тројице холандских официра због наводног саучесништва у њиховом страдању. booosnjooocki preduzetnicki duh
hocel munira dobiti stan?
Dobro hoce li ova zemlja ikada prestati ziviti od tudje sadake?
Ajd odma to treba da se provjeri koliko SDA grabi za predizbornu kampanju,eksponiranje volova je ipak skupo :)
Ko bi narodu ugodio, kad Arapi dolaze i narod profitira, Arapi ne valjaju, kad Arapi direktno doniraju, Arapi ne valjaju. Nemojte da budete gori od Srbijanaca i Hrvata, mislim na one tamo, jer oni cak i da ne vole Arape, necete cuti nista lose o njima, barem kad imaju koristi od njih, ovi nasi nisu ni Srbijanci/Srbi, a ni Hrvati.
nije tacno da srbi ne vole arape. skolovali su ih 70. i 80. srbi imaju problem samo sa bivsim hriscanima tj sadasnjim muslimanima balkancima, ljudima koji su izgubili kompas.
Para nikada dosta....
Daj Boze da novac ode u prave ruke!
20 godina nakon rata stranci daju za izgradnju kuca i sadnju. U troskocima treba bjezat.
A u prosloj godini americki USAID dao 80 miliona a o tom se suti.
hocel munira imat kake nafake od ovog
iskreno se nadam da ce otici gdje treba a ne Muniri i ala Muniri.. 😞
Čudim se da nisu poslali pomoć vehabijama i selefijama..... p.s oni njima šalju pomoć već 25 godina. Ako bog da S.Arabija će da nestane uskoro. Dr S
Uvate te sa biblijom vjesanje..
@Bosnaforever2 Jaku su humani.Dr S
Gdje su sad ovi sto laprdaju protiv Arapa???
Kako vas kupuju na jeftin nacin...
trebala bi da je pozlaćena do sada a ne oronula kako svi znamo da jeste
Kratko i jasno SDA!