Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
filip.miljkovic.988 04.09.2013. u 18:24 Odgovori 01OSNOVNA SKOLA JE ZAKONSKA OBAVEZA.ZATO TREBA BANDU BALISKU POHAPSITI I NA SUDU KAZNITI.AKO IM NE GODI NASTAVNI PLAN SUVERENE REPUBLIKE SRBSKE NEKA SE VUKU U TAMNI VILAJET. Dijete ti akobogda ucilo Ilmihal i izucavalo Kuran sve sure po sure i hatmu predo akobogda,a drugo vidise koji crni vilajet gdje djeca nece da idu u skolu,a ti samo mozes za srbistan dzukelo cetnicka ispunice se vasa zelja svi srbi u jednoj drzavi beogradski pasaluk i tarabica sljiva.
Ona i Ti niko se nejavlja na konkus pa vi iz Srbije dovedete ucitelja a necete iz Kalesije naprimer ako se radi po programu TZ kantona ,ja kad sam bio skolarac nastavnik mi bio iz Bijelog Polja CG ruski predavo,nije sigorno putovo 500km u jednom pravcu svaki dan nego mu obezbijedila opstina stan i covjek doso radit.A vjerujem i da nema nastavnika ucitelja Bosnjaka u tim opstinama nisu jos stasala djeca koji ma ste pobili oceve koji bi sad bili tu nastavnicii ucitelji.Cetnickozlocinacka gamad su prvo izvodili iz kuca skolovaniju Bosnajcku populaciju da bi ih odveli do masovnih grobnica i pobili pa ste onda krenuli ove manje skolovane pa onda neskolovane sjeme vam se zatralo ko god podrzaje il je podrzavo te zlocine koje je cetnicka armada napravila u ime srbstva i SPC.Trazis opravdanje a nepitas se zasto ih nema licemjerno na cetnicki nacin.
Ovo je jad i čemer. Bože bacider jednu kometicu al' budi precizan please!!!
Skola u Konjevic Polju vec trecu godinu radi po nastavnom planu i programu tuzlanskog kantona,vodu u skoli obezbjedjuje sama skola kupujuci je za djecu dok od 4 nastavnika bosnjacke nacionalnosti koja su bila prije dvije godine danas imamo samo jednog jer su ostala tri preko veze zbrisali u Bratunac iz te vukojebine,na konkurse se niko od Bosnjaka ne javlja jer svako vise voli da radi u urbanom nego u ruralnom kraju.