Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA DO GRČKE SE MORE I GOLFOM 2 DOKOTRLJATI..... ČEMU AVIJACIJA ZA TO ?????
Pobogu.....posto poreski obveznici ove drzave placaju jos uvjek place drzavnim kompanijama nek nam neko objasni- -koliko bosanaca i hercegovaca sebi moze priustiti odlazak u Grcku -postoji li makar anketa preko turistickih zajednica koliko Grka zeli posjetiti BiH -kolika je robna i novcana razmjena BiH i Grcke -da li postoji informacija preko silnih udruzenja privrednika,poljoprivrednika i tzv biznismena kolike su njihove potrebe za odlaskom u grcu...itd,itd...
Sta je sad problem?? I dobra vijest se ovdje na noz doceka!
Svaka cast za mladog i perspektivnog ministra Hadzica..
Pored vec tradicionalnog Makarskog prmorija, Crnogorskog i sad vec Turskog, otvaraju liniju za Grcku ??? Kome, zasto?? Jedino ako oni straci sto su ostali po Istocnoj Bosni, oko Rogatice,Han Pijeska, Sokoca nece letijeti za Grcku??
Mladi ministar Damir Hadzic se bas angazovao :)
super, samo nek se nesto desava
Ili nema dogovora jer će tražiti visoke takse, ili će se dogovoriti pa će cijene biti paprene.
Kako da ne, ali obavezno da se leti sa trebinjskog aerodroma!
propali smo ko' grčka jer smo glupi bosanci