Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala logico da logicnije ne moze biti.Kako da se povecaju penzije iz prazne kase,niko nije mađionicar,ne moze se dijeliti novac koji ne postoji.
dok je bilo para povecavano je i to dva puta kako je niksic premijer sto dosad nije uradio ni jedan premijer u drzavi
Ja razumijem penzionere koji nisu zadovoljni svojim stausom, ali moramo svi priznati da je ova vlada uradila mnogo da taj status poravi... Uradila je mnogo u okviru mogucnosti koje su imali... I to je za svaku pohvalu...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
penzioneri su u ovom mandatu vlade dobili povecanje penzija dva puta , dok ostale vlade zajedno nisu povecale ni jednom i mislim da to sve govori kakav ko ima odnos prema ovoj populaciji
Evo ga prvi poltron. Za SDP u oktobru jel de poltrone?
niksic barem ne daje lazna obecanja i ne koristi ovo predizborno vrijeme kako sto su to radile prijasnje vlade koje nisu ispunile ni jedno obecanje dato penzionerima
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
MA NJIHOVI PREDHODNICI NISU PENZIJE IPLACIVLI REDOVNO A SAD BI IH POVECALI PA SVAKA CAST NA TOME
Evo ja nisam plaćenik SDPa, pa ću komentarisati i dati im podršku :)) pa crknite vi što svaki komentar odgovorite sa tim sranjima o plaćanju :*
Mislim da bi se trebali vise pozabaviti pitanjem penzionera. Pozitivna stvar je da ce se sljedece godine obezbjediti sredstva za besplatno lijecenje, te da su usvojeni odredjeni zakoni. Istina je, da, ne mozemo povecavati penzije iz "prazne kase"!
Penzije su u njegovom mandatu 2 puta povecane po 5 posto. Racunajte da se svake godine povecavalo po 5 posto od rata koliko bi penzija iznosila?
Sto u prevodu iz naslova znaci POVECANJA NECE BITI. Hvala vam g Niksicu.
i treba zahvaljivati, jer su penzije povecane dva puta od kako je niksic premijer, dok svi ostali premijeri se nisu udostojili za 20-ak godina povecaju makar jednom
Pa jesu i sta sad? Sad bi mi trebali kao opet glasat za njih? Jel to poenta? A sto malo ne ispicas sta su sve upropastil? I koliko se povecao unutrasnji dug drzave, kao i povecanje stope nezaposlenosti za vaseg mandata. Što to sebi ne snizise plate kad je narod trazio, kad su tako fini i merhamtli?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sdp povecao penzije u cijeloj zemlji, ali mislimo na planetu, niksic je spasio mace da ne bude zgazeno na cesti, ensad se ponovo polio vodom (izazvao ga damir masic) lagumas u kini prodaje muda pod bubrege... cekamo poltroni!
svi što napadate zaboravljate da je ova vlast 2 puta povećala penzije dok prošla nije niti jednom, i redovne su što je najbitnije
Dobro i sta sad? Treba mu nobelovu nagradu dat? Jel ili mozda gledat ga jos koju godinu da jos sta shebu? Jel to kontas?
Dingoo po svom, nerealan dibidus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laže im kao djeci.
NAravno, para nema. poce le su bredizborne igre bez granica.
Svaka cast Niksicu, i sadasnjoj vladi. Treba otvoriti oci i vidjeti sta su do sada sve uradili. Treba vjerovati da ce svim silama pokusati jos jednom povecati penzije.
Samo vi pucajte minuse ovim SDPovcima sve ce vas UDBA skenjat :D
Para neeema :* Nije ih bilo jucee, nema ih danas i nece ih bit sutra...
More bit bidne...!
a more bit nebidne?
A novca, jasno je i budali, neće biti. Čudi me i ovolike penzije s obzirom na stanje sa platama u realnom sektoru koji obezbjeđuje te penzije, a i plata za javni sektor, i s obzirom na odnos broja zaposlenih i penzionisanih.
Ovim komentatorima na klixu sto kritikuju ni Bog ne moze ugodit. Eee jeste vala paglu !