Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi pravite spomen-obiljezje, a nemojte slucajno popraviti krov na Ledenoj dvorani Skenderije, cekajte da pogine 50-ak djece, pa cete onda imati razloga za pravljenje spomen obiljezja, bagro lopovska, za to imate para, a za popravku krova cekate donaciju, ma-te-r vam j-e-be-m sadakasku.
Još malo i umjeso Valtera napraviće spomenik kriminalcu i profiteru Švrakiću!
Zar Valter nije zaslužio da sam ima makar metar površine Sarajeva. Zašto baš tu. Spomenik se treba napraviti ali tamo gdje su bitke održane, preko puta stanice na Skenderiji i ispred BKC-a...Interesantno je da se sve vezano za drugi svjetski rat pokriva nekim događajem iz ovog rata a sa ciljem da se oni prvi izbrišu iz sjećanja. Prvo ukidanje Dana oslobođenja Sarajeva i proglašavanje Dana grada, a sada ovo. Koriste našu patnju od 1992-1995 za obračun s antifašizmom. To me ne čudi od SDA ali SDP je još gori od njih...
Samo zarađuju na spomenicima kojih ima na tisuće.
OVO ZNAČI DA ĆE NAM I VALTERA SKLONITI!!!