Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno govoreći, lideri kratkoročnih partikularnih interesa, svojih užih članova i grupa.. degradacija Opšte(Vojne) bolnice, koja je preživjela 3 rata, će vremenom pokazati da vam je bila jedna od velikih grešaka..ja vam ne HALALIM!
Po onome što e danas vidi na portalima, posebice na ulici, 99% građana Sarajeva im neće halaliti, baš ništa! Lipe pupaju!
Mrs govna prokleta,lopovska mafijaska bagro,pun mi vas je i vasih hanuma hoce li Sebija invalidima proteze sa nogu da skida i paraplegicarima kolica da otima,stoko..
HOĆE U EU ZATVARANJEM BOLNICA ??? Pa jel i najvećoj budali iz toga sve jasno.
HALAL KOALICIJA: FAhro je bio kad je trebao blatiti Nakaša a prešićivat rabote prve dame Sebije. Bakir uzvratio sa amnestiranjem !! ubistva ubice koji je ubio Srbina 92 a SDA ga nije nikad procesuirala do momenta ubistva. E sad da je to ubistva izazvalo napad na Sarajevo, što je dan član narko klana ubio Srbina malo jevjerovatno. ALI JE OVO HALALJENJE i simbioza kriminala očito i nepobitno !!
sad ide ona nemoj me zajebat bake babe ti
Ovo je zagrijavanje SIPA-e pred hapsenje najveceg(i najdebljeg) sina RS-a
e sad ide pustitedodika na miru mi cemo fahru jedan kleptoman budala a drugi narcisoid i bosanski pablo eskobar
e sad ide pustitedodika na miru mi cemo fahru jedan kleptoman budala a drugi narcisoid i bosanski pablo eskobar
ma ja trujete nam dijecu sa ovim siptarima 10 godina i sad kad je medijski ojacao morate u tal snjim
Vidi ti Crnogorca i Srbijanca, sastali se i odlučuju o sudbini BiH....jah
Sakrijte te olovke brzo...eno ga Kakir stavlja u dzep
kakve provjere bolan... pa mi nemamo ni morala, ni granice, ni zakona ni minimalne strucnosti.. samo se posrat na ovo sve i pocet is pocetka..
Mene stid ove dvojice
...oba su u šapama cia/dea. kako oni spavaju, samo oni znaju..
Zaključak sastanka: Podhitno izvaditi jednog Bakira iz zatvora dok im se nije osladilo da i drugog spengaju.
Izgleda da prpa hvata Scepu. Ima tu nesto, samo treba kopati.
Ja nemerem a da ne vrijedjam ovog plisnju ridjobratog , smrad !