Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi trebalo, da ruše državu i sistem i da normalno primaju platu od te iste države. E dosta ih je više.
I ovaj vaskrso ? Kada je razvaljivat drzavu svi se jave
Ne znam kakvo je cudjenje, rusis drzavu a zalis se sto ne mozes primiti platu od iste, zamisli
Sami sebe zafrkali Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Samo i isključivo političarima sva primanja isplačivati preko banke i nema onda potrebe da Šmit skida ikoga.Ko je na C.listi nek se goni iz politike i nije mu mjesto tu,ima još poslova za koje su kvalifikovani.Naprimjer da paze i tjeraju stoku obzirom da imaju iskustvo a i neznaju ništa drugo raditi a gazda nek ih plaća u kešu.
Ova spodoba priča o ljudskim pravima osoba sa crne liste, koji su uz to još i rušitelji vlastite države.
Okej, i
Neka ste vi napunili državne institucije svojima, pa sada pametujte!!! I opet samo čuvajmo RS, a platu krčmite od Bee-Aaa!!!
Ili to mozemo reci i ovako: Nepostojanje zakona o sprecavanju pranja novca nije omogucavalo blokiranje racuna osobama pod sankcijama. Dakle usvajanje ovog zakona je sada prikazano u pozitivnom svijetlu.
Sarovicu zavucise misiju rupu gdje si i bio 2gd beznacajan si vise
Bravo trojka, ovo je patriotizam
Ma Ameri odluvili pred predsjednicke izbore i krenuli da se obracunaju sa remediteljem na Balkanu a to je Srbija...
Primaš od države platu a prićaš protiv nje da je ukineš pa nemože više baja gotovo je idi u Srbiju pa se tamo ku rći te.
Kad ti zakon o sprečavanju pranja novca da "mogućnost pritiska na političare i stranke" onda nešto nije u redu.
Svi su ismijavali am. ambasadore a vid sad :)
Da, da, to je kada se radi u pravnoj drzavi. Jel rusis institucije i gazis zastavu, snosit ces sankcije a ne primati platu i smijat se.
A zato su se i zeleni okomili na Smita u zom čuči zeko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Znaci ubuduce ce biti blokirani racuni svakoj osobi sa crne liste 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Ako ovo nije demokratija onda ne znam sta je hvala USA hvala EU 😍😍😍😍😍😍
Blokiranje računa je rezultat sankcija ali niste valjda toliko naivni da mislite da oni neće imati platu?Pravedni Biden je odobrio nekoliko milijardi dolara vrijedan paket oružja za Izrael.Od aviona do bombi.
Istina ali to je drugo. Żidovi, cionisti sunorobili Amerku tako da Biden nema šanse da im se suprostavi. APAC kontroliše financije, a mosad sa svojim pedofilima ima na svakom političaru nešto!
Kakve veze ima Izrael i Biden koji je odobrio pomoc i blokada racuna osoba sa crnih lista u BiH? Privatna lica i nisu ostecena u smislu primanja plate ali firme su te koje bole gdje se kajmak skida u milionima… BRAVO ZA OVAJ POTEZ OVAJ ZAKON JE BAS TO STO TREBA OVOM NAPACENOM NARODU KOJEG POLITICARI DARBAJU GODINAMA