Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sigurno treba priznati crnogorske nalaze, pa i ruske i srbijanske i to sve bez barijera u trgovinskom smislu. Šarović je pokazao da Hrvatska nije u nekom trenutku prihvatila izvoz BiH mlijeka, mada je tražila urednu dokumentaciju, kao što to treba i mi da tražimo od drugih, ali to nema veze, jer demanti je uvijek manji od one vijesti na naslovnici kojom se skupljaju politički poeni. Treba se Bih okrenuti Crnoj Gori ali kao najvećem izvoznom tržištu.
Oj protumaci pogresno. Barijere me podsjetise na barilade. Oj oj
....
RH ne racunaj jer je u EU i mora se pridrzavat sve EU regulative...kad i CG udje u EU isto ce biti
Ovaj čovjek definitivno ima karizmu i zna posao. Sto ima da kaže kaže, ne okoliša i ne prodaje muda pod bubrege.
Drago mi je da ima bar jedan politicar o kom vecina naroda pozitivno misli. Iznenadio me je, od nacionaliste kojeg je visoki predstavnik smijenio do ovako dobrog politicara. A Dodo obrnuto, od dobrog politicara do nacional soviniste.