Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostavi se ti transporta, radi one strategije koje su u tvojoj nadležnosti: poljopriuvreda, energetika, okoliš...., tu su otvoreni fondovi EU, ali ne.... treba pametovati i ništa ne raditi. Šta je sa plavim dizelom?
Jos uvijek prodaju pricu kako mostovi spajaju ljude,a zapravo na mostovima se najvise "ostane dobar". U mome gradu je gradonacelnik u svakom svom mandatu napravio po jedan most,a a sada zavrsava treci mandat i za cetvrti vec najavljuje gradnju jos jednog mosta.
92 pucase po Sarajevu,rat na vidiku,telefonske veze prekinute.Zove Mujo preko radioamatera Sulju u Zenici,Suljo saljem ti Fatu u Zenicu ovdje se puca po Sarajevu.Suljo ce njemu,nemoj mi je matereti slati vamo ako se ona puca po Sarajevu pucace se i po Zenici,necu probleme u kuci.
Mostovi?Gradnja?Jes' to meni reko?
Ovim mostovima treba dati dobra i obecavajuca IMENA.Predlazem da se zovu AZILANT jedan i dva.
Za onaj kod gradiske sam malo sumnjicav,ali onaj kod Svilaja ce sigurno poceti,ali ajde da vidimo i to cudo,hoce li to biti jos jedna laz.Jer kod gradiske sa Hrvatske strane nisu ni zagrebali jos,dok kod Svilaja sa Hrvatske strane skoro gotova cesta do save a sa nase strane nisu ni zagrebali,znaci dvije iste situacije samo obratno i na jednom i na drugom mjestu.
Jel Gradiska ili Bosanska Gradiska?