Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prica se mora promjeniti. Da nema BiH nebih bilo ni Srpske a ne obrnuto.
\'\'Sarajevo je sada živahan kulturni centar Bosne i Hercegovine...\'\' jest, al\' malo sutra! U 23 h ulice su prazne, tek poneko ostane duze u klubovima koji rade do ponoci (!?), 90% kafica i klubova vec u 23:30 zatvaraju vrata, kafa se ne moze naruciti iza 20 h (da ne govorimo o tome da bi neko htio mozda i u 3 ujutru izaci i popiti tu kafu, sto da ne ako hoce), gradski prevoz - smanjen broj vozila u nocnim satima, jedva cekaju ponoc da zatvore kapije GRAS-a (ako neko ostane van iza ponoci neka se snalazi kako zna). Dakle, da je grad zivahan o tome nema govora. A jos manje da je kulturni centar - sve go seljak i papak! I da, ima ljudi koji hoce da se distanciraju od dogadjaja od prije 15 godina jer upravo taj broj govori da je vrijeme da se gleda u sutra, a ne konstanstno u svemu vraca u proslost!
ma bice nesto od ove zemlje, dobro ce prevladat zlo, ono sto nas spaja ce nadjacat sve razlike i podjele
@citajuci ..... predpostavljam da si Bosnjak i daje tebi ljeba,igara i malo rada i ti si zadovoljan i sa pocinjenim zlocinom nad tvojim narodom.... Nama takvi netrebaju....takvi su otpisani i beskorisni bilo kome cak i u svojoj kuci...Dijaspora hrani Bosnu a dijaspora sada vise i brani Bosnu od tih bosnjackih korumpiranih politicara koji nazivaju majke poginulih droljama i zenturacama i koji velicaju zlocin Armije BiH i ti si medju njima sramitese beskicmenjaci.
citajuci sax ne vidim da se zeli odmaknuti od ratnih dana, cak sta vise u svakodnevnim komentarima vidim pozive na \"ustanak\" i bunu dahija protiv svesrpskog okupatora, ama nisu ni srbi krivi svi su krivi, medjunarodna zajednica, real, barcelona, messi, zidane... al\' eto sve se nadam da te ratnohuskacke komentare ne pisu komsije vec dijaspora... daleko im kuca od moje bila
\"Jedino poneki zaostali šrapnel ili oštećena kuća podsjećaju na nedavnu historiju\" - Ovaj se baš zna zezat.
Jest, bježe od daytona i zato su istjerali sve koji nisu njihovi, ne samo iz Novog Novog Pazara, nego i iz Tuzle, Zenicem Istočnog Mostara... Svugdje do u dlaku isto!