Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda i nezavisnost Sandzaku!
ccc koliko god vi prkosili Srbiji, toliko vam se vraca kao bumerang za RS i Herceg Bosnu. Budale glupe
I vjerovatno ekstrat, mozda, jagoda, malina...djevojke sto jedu je roze boje..
Janjicari su nasa verzija cetnika i ustasa hehehe
Dobro, a zasto si to meni napisao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo: nije se još "tinta osušila" sa komentara o hrvatskim zastavama u neumu, gdje je usput bacano drvlje i kamenje na lokalno hrvatsko stanovništvo dolje, kad-gle čuda: puna ulica turskih zastava za koje sam čuo da ih se nigdje ne može vidjeti, tj da ih nema. ujutro idem doktoru jer vidim ono čega u biti nema.
A lijepih zastava... :)
Jo dosta mi je vise prica o okupatorima i njihovim poslasticama... ma bjaaaazi! Hvala Osmanlijama za izgradu gradova i infrastrukture, al' dosta je vise! Osmanilije su bile nista vise nego obicni okupatori!
sta bi...chobani se naguzuju turcima, pardon, janjicarima, za malo cetenije i koju finu rijec. Turska nas je unazadila za 500 godina. Oni su rak nase zemlje i posijali su prije 500 godina ovdje sjeme zbog kojeg mi i danas patimo. Ali ovo je prije svega zemlja chobana, budala i poltrona.
sta bi...chobani se naguzuju turcima, pardon, janjicarima, za malo cetenije i koju finu rijec. Turska nas je unazadila za 500 godina. Oni su rak nase zemlje i posijali su prije 500 godina ovdje sjeme zbog kojeg mi i danas patimo. Ali ovo je prije svega zemlja chobana, budala i poltrona.
Živjela republika Bosna i Hercegovina !!! Svi vi koji volite Turke, marš u Tursku !!! Republika Bosna i Hercegovina nije dio Turske, niti će ikada biti !!!
pa ko je to tvrdio papak?
potpis
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo potpun kreten, ne jede (h)alvu ćeten !
Promjenite alooo nije Izmit vec IZMIR
izmit je sanjine, postoji izmir i izmit
nisam sanjin vec samir ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije Izmit vec IZMIR
ekstra :D
Super poslastica, ali kad se sjetim kako se pravi........
Kako?
hehehehee.......pa ovu poslasticu(barem u Bosni) prave muškarci, pa kad pogledaš koliko puta ovo prođe kroz njihove ruke, izgubiš apetit u sekundi............. ; )
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koje su zastave Turske pa sta je ovaj narod Turci Bosanci Bosnjaci dajte jednom se odlucite katastrofa jos podsjecanje na prijasnje koljace koji su poharali ovu zemlju i sjekli glave ljudima koji se nisu htjeli poturciti katastrofa nema u ovoj drzavi nikada napredka na ovaj nacin
turski gosti su dosli,ne seri
@samir gosti kad idu u drugu drzavu ne nose 30 zastava svoje zemlje na okupljanju. Sta mislis da ode 50 hrvata u Tursku i izvade svoje zastave sta mislis sta bi im turci rekli? Ovo je cista propaganda i podrzavanje nacionalizma i vladajucih struktura. Svima kome se svida Turska i turci neka idu u Tursku, odnosno Hrvatsku i Srbiju. Bosna ostaje samo BOSANCIMA !!!!!
iz čega iz izmeta
Sve dok se u BiH dizu zastave, Turske, Hrvatske i Srbije pored zvanicne zastave BiH ovdje nikad nece biti mira. Nacionalizam cvjeta, jer ovako politicari "hrane" narod mrznjom. Definitivno BiH treba rastaviti na 3 dijela i svak svojim putem