Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj SDP (crveni jal nekima draze komunjare) su napravili za svoje 40-godisnje vladavine jedan jedini bazen (DIF) i onaj ribnjak na Ilidzi gdje se nije moglo uci koliko je bila hladna voda i sad lupaju gluposti. Daj ba SDP u Rusiju pa tamo trunjite vase komunisticko - nehljebovicke gluposti ,vjerujem naci cete dosta istomisljenika uz vodku.
izvođača radova i odgovorne za tendere na Marin dvor na jablanove ako ih ima
a krov je nepopravljiv, jel? ili pak grijese samo oni koji LAJU i nista drugo konkretno ne rade - osim sto kradu (vise od ovih koje prozivaju za greske na radu - jer ko radi taj i grijesi) sa preambicioznim planovima da prosire svoju osnovnu politicku aktivnost - koja se puckim rijecnikom zove - laz, lopovluk i krađa. PS.Molim Zlatnog Taju - Lagumdziju - da ne izlaze opasnosti svoj zivot, bez koga BiH nebi bila ovako Zlatna.
kad ste svi tako pametni, da vas sad ``poimenicno` ne prozivam, sakupite glasove svojom supljom ili puno pricom, prijavite se na gradske izbore, ko voli u stranci a ko kao samostalni kandidat, i bujrum mjenjaj stanje... ovim supljim komentarima,,,mislim svakav vam cast,,nema vas ko gdje slusati, pa vi kao znate ko koga obmanjuje, ko je pametan a ko nije... ukoliko se igramo demokratije, izadjite na izbore... manimo se SUPLJE
Sunci, ko je imao vlast u općinskom vijeću, jer ono ima veće ovlasti od načelnika. Kratko i jasno SDA. Dakle spocitavanje da je SDP u Novom gradu jedini na vlasti je grubo laganje javnosti. A što je najvažnije OV donosi urbanističke planove i obezbjeđuje sredstva za sve projekte.
je li ovo gore slika nekog skladista, ili sta? ozbiljno pitam.
Zalosno... Pa koliko ce ono miliona jos da bace u vodu... Koliko ce jos investicija i projekata u ovome Gradu da propadnu? Zar nije dovoljan Bosmal??? SDA mars sa vlasti. Semiho debilko zesca, idi i pravi dalje pizzu u restoranu tvoga muza na Trgu Heroja stocarko jedna!!!
sve ce vas opet komunjare na goli otok,crknite svi jebo vas bog
Izgleda da je nakon Taje i na Semihu dosao red da konacno dadne ostavku ....
balijska posla
Pa ni bazen ne znate napraviti ccc
ma poserem se ja na vas novo komponovane muslimane!postite a ispred kalendar ko u vojsci gledate kada ce post proc da se nezegate ko stoka!a sto se tice bazena ako nije uredu nije i sta je tu sporno!ispade ako sda pravila pa makar masakr tu ispao to je uredu koje maloumno razmisljenje!!!!!!!!
Podsjetite me kojoj stranci pripada načelnik opštine Novi grad, u kojoj se sagrađen bazen. Ovo je smiješno..
¸dok je bilo komunjara , svi ste ko begovi živjeli. Sve muslimani na baterije. (ja sam musliman)
lagumdzija lopove iskopleksirani jebo te damir masic tvo potparol u guzicu partizansku