Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlicu AKO ZAHTJEVATE SMJENU LAGUMDZIJE I BECIROVICA ONDA STE VI IZ SDA JOS GORI OS SRBA GENOCIDASA ! Ako je lagumdzija IZDAJNIK I SRPSKI PLACENIK NECETE VI JOS BITI GORI OD NJEGA ?! Ministartvo Vanjskih Poslovova, genocidasica srpkinja ANA TRISIC - BABIC pokusava vec 4 godine PO DIREKTIVI SANU BEOGRADA UZETI U RUKE i SL-OMITI DIPLOMACIJU RBIH-e ! Zar NISTE svjesni ZAMKE I ZAVJERE ! Lagumdziju BOLI K-UR-AC ZA RBIH-, NJEGA INTERESIJU PARE I VLAST, STO NE ZNACI DA TREBA SMJENITI NJEGA DANAS I DATI NJEGOVO MJESTO NJEGOVOJ ZAMJENICI GENOCIDASICI ANI TRISiC BABIC ? Ovje se radi o KRUCIJALNIM POZICIJAMA ZA DRZAVU A DRZAVA JE IZNAD SVEGA, i kako imate OBRAZA I CASTI ZAHTJEVATI SMJENU DENISA BECIROVICA, ZAR STE JOS GORII OD GENOCIDASA SRBA ?! KOJI STE IZDAJICE I NAIVNi, KAD JE I JEDAN SRBIN GENOCIDAS ZAHTJEVO SMJENU JEDNOG SRBINA NA VLASTI ? Mudrost, PATRIOTIZAM I LOGIKA VAM NEDOSTAJE, KOJA SRAMOTA i VAMA IZ SDA ?!
Vidi onog mega-kriminalca Genjca. Čovjek nije Bosanac,a pokro je pola srednje bosne i stotine tendera. Braćo,dok ne otjeramo ovu gama_d u KPD odakle ih je SANU ozvadila da unište Bosanski narod i dok ne vratimo pare koje su u stranim bankama i nekretninama u inostranstvu,nema nam napretka.
SDA u SRCU
Asim i kad pjan vozi to je halal pjanstvo jer on je u SDA a njima je sve dozvoljeno. Oni vladaju Bosnjacima, oni certificiraju Bosnjake, oni odredjuju ko je vjernik a ko nije itd itd itd E BAS ZATO JEDVA CEKAM POPIS DA SE IZJASNIM KAO B O S A N A C pa da napravim razliku izmedju sebe i ovih SDA minderasa.
Je li nam to govori osoba koja mortus pijana izazvala stravicnu saobracajnu nesrecu i pritom nanio teske tjelesne osobe neduznoj osobi i zato nikada nije krivicno odgovarao. Fuj! Kakva je to zemlja u kojoj ovakav lik nakon svega toga moze da se bavi politikom?!?
Na popisu ću se ponosno izjasniti kao Musliman sa velikim M što mi je u amanet ostavio veliki maršal Tito. To ću uraditi u znak sjećanja na vrijeme kada sam živio životom dostojnim čovjeka.
Zlotvor i din dusmanin Alija, srbijanac je ustanovio RS a Tihic, njegov rodjak, to nastavlja. MARS STOKO KVISLINSKA IZ SDA
...kakav je stav nove koalicije po pitanju održavanja gay parade u Sarajevu? NARAVNO, poslije Bajramskih praznika... možda na proljeće?
stoka sda-ovska! a njihovi glasači zatucana krmad!
samo su ovi iz sda pravi bosnjaci i kome ne daju certifikat ne mogu biti bosnjaci
Lagumdžija nije bošnjak, on je \"slučajni prolaznik\"
BOŠNJAK ISLAM BOSANSKI
Ova Stranka za BiH je stvarno dosljedna po pitanju drzavne imovine. Bolje da je ona opstala a SDA otisla u totalnu propast.
Polupo si lončiće, ispravno je: Državljanstvo: BiH Narodnost: Bosanac ili Hercegovac, Makedonac, Crnogorac, Slovenac, Mađar, ... Religija: bošnjak ili musliman, srbin ili pravoslavac, katolik ili hrvat Jezik: Bosanski
Ne treba se izjasniti u popisu, na pitanje religija i nacija. Ne zelim da me imaju u bazi podataka za buduca klanja. To je moja provatna stvar.