Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se Didi
P'jan sam na slici vidio Neleta kako ulazi prvi s rozom fasciklom,a od ovog desnog Milana iz Lud,Zbunjen,Normalan i kontam sto je porasto i sletio..ustvari samo trebam naocale!
Malezija i Indonezija imaju veoma prihvatljivo rjesenje.
Ovaj Eldar Zeba nastavlja prodičnu tradicijuStari mu je u zatvoru u Sloveniji zbog šverca kokaina 14 godina dobio a ujedno vlasnik auto-agencije Zeba-tours"
ne pada jabuka daleko od stabla , samo je pitanje koji je ambiciozniji i poduzetniji od njih dvojice :)
Nigdje veze. Nije uopste otac svercovao, otac mu je dobar i posten covjek koji citav zivot posteno radi. Jesil ti siguran da se ne radi o stricu? Odnodno stricevicu ;) Eldar je izrod u svojoj uzoj porodici, vjeruj mi. A taaaako je poseban
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
predlozilo?? pet?? napredujemo, svaka cast...
Dzaba ste predlozili , u pon. Oni su vani slobodni k'o ptice.
" predložen zbog činjenice da bi njihov boravak na slobodi izazvao uznemirenje javnosti" TREBA OVO ZABILJEZITI KAO HISTORIJSKI DATUM I SLAVITI GA SVAKE NAREDNE GODINE!!!! MOZDA JE OVO PRVOAPRILSKA SALA?!