Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda propali.....
U super vam je stanju zgrada. Što su Franc Josip i Mali Joža izgradili, niste sposobni ni da izgletujete a kamoli okrečite.
MOKRA BANDA
Povodom 126 godina ViK ce veceras vodu zatvoriti jedan sat kasnije... :) :) Cilj nam je da 226ti rodjendaj obezbjedimo vodu za sve stanovnike bar Opcine Centar u Sarajevu :) :) Sretan nam rodjendan!
...i dorcola bando lopovska, ili makar napajanje "suve" replike cesme sa bascarsije u skadarliji. :))
U 126 godina nikada nije bila gora situacija sa vodosnadbijevanjem u gradu, a plate, naknade i regresi nikada veci. Pa sretan vam rodjendan, uhljebi.