Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su u ekipi tri studentice i jedan student, ovaj zadnji je feminiziran.
Meni tražilo neki dan u opštini mirovni sporazum Izraela i Paleatine da dostavim. Kažu još ti samo to fali. Još gore, nazvao poreznubda mi pošalju obrazac mailom. Kažu ne šaljemo više. Rekoh, kako ste slali dok je korona bila? Kaže mi žena, pa sad smo počeli raditi gospodine ... Rekoh, a digizalizacija gospođo...? Veli ona, to ne radi više... Hahahaha eto gdje smo...
Dok se oni igraju ove igrice njihovi vrsnjaci igraju live Escape BiH.
Dođes na salter, kaze salterusa imas sve papire osim mirovnog sporatuma između Izraela i Palestine.
Imam glup da sam papir
Jooj nemojte samo taj fakultet.... naše gimnazije su jače od političkih nauka....
Svaka čast ljudi. Anes, nadam se da ćeš dogurati u životu jer si prepozitivan, ambiciozan i na krwju sve ono što naši "lideri" nisu.
rekordi smo po broju uhljeba po glavi stanovnika...i to vecinom onih nesposobnih...to je rak rana drzave...
planetarni rekorderi*
Hajde da se i ja s tobom u nečemu složim. Neće na hajr :)
Haha bio sam jednoj u "pravoj" Escape Room igri ali ova ideja je do jaja :D