Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo naivan narld
@gooUser Ti si naravno hrvat jer u tvom postu nema sekunde osjecaja za humor
Ide sargarepa
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Radujemo se necemu u cega necemo bit dio za narednih 20-30 godina. Hljeba i igara.
Izvini stručnjak s kliksa, ti bolan Sarajevo nisi vidio jer te jede frustracija sto zivis na selendri
@gouser6168 vidis igrom slucaja sam Sarajlija od do ali kada vidim sa kim dijelim vazduh tacno me stid. Ja sam malo starija generacija od tebe i odmah da ti kazem replika ti nije nimalo po sarajevski. Kapiras.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha,Turska prije 40 godina dobila isti papir,šteta što nije toalet papir
precu povjerovat da postoji bab.roga nego evropska unija za BIH
Cime se mi bavimo...ccc
Pitajte se ko nas je doveo do ovakvog statusa da godinama idemo unazad i molimo EU, dovela nas je SDA stranka, korupcijom, huškanjem, kočenjem, pljačkanjem, neopotizmom itd itd, da da, ka Juga smo bili bitan faktor u svijetu a ne u EU, poštovani bili kao država i kao građani, Alija bio naivan političar a ovaj znamo već sve,sad vidimo i da se sa Dodikom i Čović em dogovarao kako da prave priče da ostanu na vlasti.
Bajka o Evropskoj Uniji se nastavlja
hajmo veceras ukrainske boje a nedjelju lgbtq
odbijte taj kandidatski.šta će vam.sad vam mogu onu pandemije i vakcine nametati na moranje.e moj narode šta vam rade Čović,mile,sa EU.
Not a single fuck was given that day
JajaSaKaldrme na aparatima.
Manite me evropskih laži vise
Samo farbajte, prodali ste drzavu glasajuci za osmorku, sretno naivni bosnjo!
Znaju li ovi sta drugo nego da pale svjetla u "flavor of the month" boje?
Srbi na aparatima
Ljudi kako mi imamo smjesne ljude i komentare, dobiti kandidatski status nije nikakvo obecanje od EU.. ako smo nesposobni, mozemo ostati ovako jos i 100 godina.. do nas je da izpunimo potrebne zadatke da bi nas nakraju primili.. nema nikakvo ogranicenje.. pozitivna stvar jest da ce se sigurno malo vise angazovati oko nas i uzeti nas malo ozbiljnije ali to je to..
zato se BIH prodala u ujedinjenim nacijama i nije podrzala rezoluciju protiv nacizma ...KAKVA BRUKA I BLAMAZA !!!