Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj prejakooo, kako bi volio da su ova vremena :(
a svako koje normalan to bi volio.a dobre da su postavili ove slike da moze vidjeti ova seljadija koja je naselila sarajevo kako se zivilo u ovom gradu dok seljaci i papcine ga nisu naselili...i lesi se vraca kuci ali papak ne...
@@@7 - A sa koje li je blatnjave njive u opancima/kalošama tvoj otac šljego s Titom '45. pa si tako ispkompleksiran i zadojen, jadniče?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krieger76 - zbog tebe i zadrtih seljačina poput tebe Sarajevo više nije isto niti će ikada biti još došlje prebukirale grad. Glavna atrakcija vam Aca u Zetri.
I stari rece tad, cisteći zgarista: "Ne zalim žutog Yugu, a ni stan Vec što više nikada Kafu kad zakuvam, fildzan necu ostavljat Ako ko naidje... jebi ga!"
U Mahalu na shishu
klix najtlajf 70
Uz dužno poštovanje, nisi nikako smio zanemariti i izostaviti: Muppet, Čengu, Mod, Scotch, Dansing, 84, Čarli itd.
Hajmo u Triglav!? Ma jebes Triglav hajmo ba u Drinu!
... u Triglav... dole ili na sprat....?? :-)
Cenga, Muppet, Zvono, Gong, 84, Djerdan, Scotch, Mod, Adams, Daire....ima tih imena, lijepa vremena
Samo bih još dodao: Čarli, Bene, Rešo, legendarna Trasa, Rebus, pa i Metelac ljeti itd. itd. WS mi bi smo se morali znati iz ovih gore navedenih kafića... :-)
Aaaaa ni Drine ni Triglava...
Aaaaa ni Drine ni Triglava...
Ja sam svoje srednjoskolske godine proveo u Bonusu na Bjelavama i Dugi kod Katerdrale. Duga je bila nesto posebno. Lijepa mladost.
sarajevski hipici i hipicke, bila su to lijepa vremena. nego, niko da spomene kafic 84, kod huse, tamo je 'hipicima' bio zabranjen ulaz;-)
To za seljake kao što si ti :)
@vileda proval'la si me :-)
Steleks je nakon Kaktusa bio drugo kultno mjesto u Sarajevu, a autor članka ga uooće ne pominje?
Autor članka je suviše mlad da bi obradio ovaj period. Puno toga nije spomenuo: Čenga, Muppet, Zvono, Gong, 84, Scotch, Mod, Čarli, Bene, Rešo, legendarna Trasa, Rebus, Rok.......
KUK, ZUB, REBUS, BB, AKADEMIJA, CDA sve ostalo je cisti primitivizam i seljakluk
http://nepravdajecudo.blogspot.com/
ima onaj vic sa zmajem samo sto ovaj izadje iz haustora nekog od sarajevskih nebodera jedno 20-30 godina poslije ovih slika pogleda oko sebe i kaze: "-A u p. materinu s kim ja zivim.". Pojma vi nemate...pojma,
A samo da znate kakve je Pešta kupleraje imala, jazuk.
Balon kaže balonu: pazi kaktusssssssssssssssssssssssss ovaj odgovara šta kažeššššššššššššššššššššššššššššš AG, STELEKS, CDA......................... AG, STELEKS, CDA......................... AG, STELEKS, CDA......................... AG, STELEKS, CDA......................... AG, STELEKS, CDA......................... AG, STELEKS, CDA.........................