Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo je nesto. Svaka vam cast pa vam je ova teska sudbina doprla do usiju. Ovaj covjek je zasluzio mnogo vise, ali bar da pocnemo od ovog'.
SVE POHVALE ZA KLIX!!! Da nije bilo članka od strane novinara istraživača, Sabrija bi i dalje spavao pod vedrim nebom i možda bi ga već sutra pronašli smrznutog, sklupčanog u nekoj napuštenoj ruševini. Nemam namjeru uputiti riječi hvale općini Centar, jer ovaj je čovjek trebao biti davno zbrinut, odnosno, kao borac nije smio ni biti zaboravljen i nezbrinut. Pored krova nad glavom Sabriji se morala obezbijediti materijalno obezbijeđenje, ili obezbijediti bilo kakav posao. Državo, ti si na potezu opet. Sabrija te branio, a osim golog života, ništa više nema !
Malo li je za 21 godinu malo li je
..što ti je sila medija, bakir odma zvao "rješavajte to tamo, p vam m, nemoj da me brukaju po internetima"...
Covjek prvo treba doci na naslovnice bh medija da bi mu vlast pomogla sramota
sarkazam : e moj klix ceko 21 godinu da obavi interviju -.-
dao mu Becirevic 400km , a kcerci stan u Radicevoj od 350k...
Hajde nek se bar neko usrećio
Sabrija Adem-Crni, borac ARBiH od prvog dana. Pripadnik Bosnae Baza B o kojoj je na radio Hayatu snimio pjesmu. Moj saborac i pravi drug. Inače je iz Zemuna. Naš prvi komandir Edo Brada ga nije htio zaposliti kao uličnog prodavača novina i od tada živi od milostinje. Drago mi je zbog njega. Ne volim rukovodstvo općine Centar ali za ovo respekt!
eso il edo ??
Edo
Bas mi je drago Hvala Allahu a ovom covjeku zelim sto vise hajra a opcini svaka cast
Jel to Bakir opet pomaže borcima, nemoj više Bakire molim te zapošljavaš 1000 ljudi mjesečno i još pomažeš ljudima u nevolji pa gdje ce ti bolan duša zapitaj se, daleko ceš od Babe. Svaka čast dobrim ljudima.
bravo
Uhar je makar jedna godina, kako ce biti naredne pitanje je
Bravo Klix
Opcina Centar je BiH (samo na ovom primjeru)