Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NUB BiH - rijetko viđena ubleha. Stjecište socijalnih radnika, geografa, arhitekata, ..., koji tu mogu u miru da vrte svoje privatne obaveze. Najveći krivci za strmoglavljenje kulture knjige i biblioteka u BiH, odnosno za zaglupljivanje građana BiH. Nadam se da će ih jednog dana posjetiti SIPA i javnosti prezentirati njihove uspjehe.
. VEDRANA RUDAN NAPALA KOLINDU: PROSTAKUSA CE USKORO IZVADITI K*RAC i POPIŠATI SE PO NAŠIM ,,, http://bit.ly/2gxP3Cy .
Kako bi ovo Sarajevo bio fin i kulturan grad da se nije citav Sandzak, pola Kosova i sva bosanska vukojebina nisu doselila u njega.
Ne moze clanak proci bez "agresora"...a jbt. Kako nam suptilno ispiraju mozak i cine nas naelektrisanim. Pa sto nam ne kazete majmuni jedni da su se Seve motale oko te zgrade i da je ispaljen projektil sa nje (tokom rata postupak ponavljan nebrojeno puta sa bolnica, skola, zgrada a TV ekipe cekale u cosku). Ako su Srblji krivi ni Alijini bilmezi nisu nista manje. Pitam se u kakvo nas ludilo ovo selektivno prikazivanje cinjenica moze odvesti a ljudi moji..... Ima li nade za nas....
Vijećnica je sada hram elite... nemaju knjige tu više šta tražiti
To što su Vijećnicu preuzele Državne službe KS je rezultat ulaganja u našu kulturu i obrazovanje. Iz Ilijaša i Vogošće tamo sada sjede Sarajlići i Budnje. A Bakir na čelu majmuna povlači poluge kako ga koji majmun začeše za jaja.
Islamska vjerska zajednica nema adekvatan smještaj. Jednim potezom bi se mogla riješit dva velika problema ! :))))))))))))))))))) Milion što je Fahro dao na ruke reisu Ceriću i milioni koje mu je dao GAdafi očito nisu halal porodici Izetbegović, jer je šejtan onemogućio podizanje reprezentativne rezidencije Reisu !
Cilj obnove Vijećnice nije bio ponovno otvaranje UBBiH nego pranje donacija za njenu rekonstrukciju i sanaciju i to je činila svaka Gradska uprava u zadnjih 20 godina.