Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sankcionisan u 6 navrata....tito mili pa koliko vama puta treba da skontate da se hajvan nece opametiti ako mu napisete kaznu. Njemu i onima sto imaju kazni preko 10 milja treba stanove i kuce pljeniti a ne samo auta....
@SultanBakir nama h'baš prija h'vako da huzmemo ono što nije naše i kahžemo da je naše a nikad nije bilo naše nit' će kad biti naše a morebit budne šehrijat i na 100% ove nam h'lijepe naše Bosne jedine... nikad se vakat predvidit' nemere onaj što će tek da naiđe... mamlaze
@SultanBakir To ce se i vama u RS poceti desavati kad asvaltirate ceste ;)
Aferim da se policija probudila. U danasnjim novinama pise da je oduzet i neki VW kombi gdje je lik imao "samo" 32.000,00 KM neplacenih kazni. Mi koji uredno placamo i trcimo da sto prije uplatimo onih 20 KM za parkiranje smo vise nego frustrirani, ali je nada da ce se stati u kraj ovim likovima sa enormno visokim, a neplacenim kaznama. Ovo upucuje na zakljucak da je sve bilo u primjeni i tumacenju dosadasnjih propisa.
Bravo trebali ste to odavno radit.Manje bi bilo štetočina.
Za najcesca krivicna djela i prekrsaje uvesti "three strike law" kao u americi, pa ko voli i ko je mangup, neka izvoli. Ne mozes sa bagrom drugacije izaci na kraj.
Malo je to, trebate oduzimati bar 30tak dnevno i naplacivati 150KM dnevno za vozila koja su na MUPovom depou
Haloooglupaniiii ova problematika je u civilizovanim društvima riješena tako što murija uprati frajera i zabilježi u dva-tri navrata da taj idiot koristi tudje auto i onda pada na sudu tvrdnja da ga je posudio za jenokratnu upotrebu ili bez pitanja kmekmekmeeeee
čuj privremeno oduzeto? prodati auto i namiriti kazne. ili u staro gvožđe, svejedno....
Upravlja vozilom bez vozačke ? MAlo pritvora, recimo 10 dana bi ga ohladilo od budućeg. Što da DOK MU NE BUDE ODUZET AUTO živimo u strahu da neće pogaziti djecu pred školom i pobjeć u Srbiju i slične države sa vladavinom prava ? Upravljanje autom bez dozvole je krivično djelo a ne prekršaj. Zašto bi ubistvo psa bilo krivično djelo a ubistvo mog djeteta ( ili bilo čijeg) i da nakon svakog KONAKOVIĆ NAPREDUJE ??? nakon što drugovi ubijenog ODU NA TREBEVIĆ !
kazne skupio prije vozačke.....ma u zakonu treba ograničiti snagu automobila kojim početnici mogu upravljati....dok god nosiš P, plafon ti je 1,0 motor.
Cisto zamazivanje ociju. Auto ce biti vraceno u roku 2 dana.