Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEDA proizvodac LUKAS NAKIC , 100% provjerena informacija , ali platio mnogo para da se zataska sve uz pomoc Dzenite Hukic iz zavoda
U bilo kojoj drzavi u Evropi kada ne bi naveli proizvodjaca izbio bi haos na ulici . Al u nas eto sporna flasirana voda , i to je to . Koja voda ?
Treba TuTiTu zavod u Steazburu. Zaposlene i direktora. Zašto se zataškava koja voda bakteriološki neispravna
Čuj Koste, starog radioamatera telegrafiste, ta-tit-ta-ta tit-ta-tit-tit-ta...
Prolom, Jana i Jamnica.
Meni se danima sere sedam puta na dan I sad kontam da nije od vode mamicu hin
Kritična prijava protiv lica koja zataskavaju, i tako ugrožavaju zdravlje ljudi. Za sitne pare ste se prodali, goveda.
Najlakse tako...
Ministarstvo za inspekcije u federaciji je dobio HDZ. Susjedi vam flaširali vodu u kojoj ima ešerijah koli bakterija bukvalno vam kanalizaciju sipali a Bošnjo lokao Janu i Jamnicu e naka je jes mi drago.
I opet nema info... koje su vode u pitanju. Jbm-o vam familiju, bagro...
Hhaahahhahahahahaha pa šta su analizirali ako nije bila u prodaji? Sad se vade pod pritiskom, čuj nije bila u prodaji, pa što je analizirate nakooo?
Dodjes u trgovinu 10 vrsta vode na polici a jedna otrovna.. ali cvrc necu reci koja.. cik pogodi pa ako prezivis hahahaha.. i kaze sto bjezati iz te takozvane “drzave” ako se moze zvati drzavom… samo vani je spas… u BiH nista normalno kao inace…
Tako je isto spriječen uvoz u Hrvatsku hemijski oničešćnog krompira iz kompanije Marinada d.o.o. iz kompanije Varda bb Mostar. Što je najtragičnije taj krompir zaražem teškim metalima završiće na Heci a onda u maloprodaji širom FBIH. Naravno, riječ o vlasniku Čovićevom pajdašu i zato nema teksta u Avazu, Klixu... o njemu a i ispravnim respiratorima napisano je milion pogromaških tekstova.
Činjenica je da je JANA jedna od tih flasiranih voda. I treba da se potrujete kad je pijete !
Recite vi nama koja je voda u pitanju, mozda je mi nadjemo. :)
U magacinu sigurno???
Nema veze ako je nema. PLACENI STE DA NAM KAZETE KOJA JE