Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnik Zlatko Lagumdžija nije dopustio !!!!
Na RTRS-u tj. na cetnickoj televiziji za koju se odvja 25% TV takse koju blago receno najvise placaju Bosnjaci danas 11 jula ,nema niti jenog minuta ,niti emisije posvecene genocidu u Srebrenici. 06:04 Jutarnji program 09:00 Vijesti 09:08 BUDVA NA PJENU OD MORA 3, epizoda 9. serija 10:05 NIDŽO RADOZNALAC ZANIMLJIVA GEOGRAFIJA 10:23 KUNG FU PANDA, epizoda 45. crtana serija 10:34 POPAJ, epizoda 2. crtani film 11:02 DOKTOR HU, epizoda 14. serija 12:00 Dnevnik 1 12:23 JAMAL ruski dokumentarni film 12:54 KLIMATSKA KRIZA dokumentarni program 14:00 Vijesti 14:10 IZ PTIČIJE PERSPEKTIVE, epizoda 9. dokumentarni serijal 15:10 U FOKUSU STANJE U POLJOPRIVREDI 16:02 RONIOCI reportaža 16:30 Srpska danas 17:06 UPOZNAVANJE FRANCUSKE dokumentarni program 17:59 HADŽI BRANKO NIKITOVIĆ reportaža 18:15 TV Bingo 18:55 GINISOVI SVJETSKI REKORDI, epizoda 17. zabavni program 19:30 Dnevnik 2 20:08 ŽENE S DEDINJA, epizoda 16. (12) serija 21:06 LINIJA RAZDVAJANJA, ep
Bevanda je na celu vjeca misnistara, zasto misliti da ce hdz traziti da zastave budu na pola koplja kad oni imaju ahmice na srcu i kad docekuju ratne zlocine. Opameti se bosnjo danasnjim danom jer desit ce se opet... Oni su i bit ce ujedinjeni i zajedno oko toga da nas ne bude i da budemo razjedinjeni a mi cemo nasjedati na raznorazne SDP-ove, zaBiH-ove, DF-ove,SBB-ove, SDA-ove, CERIC-eove. Jedino nam je u jedinstvu spas, jedino ujedinjeni oko ideje zajednistva nam je spas. Opameti se blentavi bosnjo dok se opet nije desilo a desit ce se jer zaboravljamo, a desit ce se jer dolaze njihove nove generacije vampira zednih krvi, desit ce se jer se ne borimo i jer su nas opet razjedinili u raznorazne torove. Zato opameti se bosnjo dok opet ne bude kasno
Stavi na papir odnos zrtava na svim stranama pa vidi brojeve i bit ce ti kazano. Mi, bosnjaci smo oduvjek za to da se svaki onaj ko je mucio, ubijao, izlagao torturi, klao, silovao, pljackao izvede pred lice pravde i da se svakoj nevinoj zrtvi oda pocast i da svaki zlocinac osjeti ono sto je njegova zrtva osjetila. Mi nikad nismo negirali da je bilo sranja i sa nase strane samo sto ste vi prvaci u tome, prvaci kako iskriviti pricu, prvaci u minimalizaciji zrtava, prvaci u izjednacavanju zlocina, prvaci u laganju, prvaci u mrznji prema drugom i drugacijem ( dzamiju u B.Dubici svake godine cetnici napadnu i porazbijaju prozore). Sanski most, srebrenica, zvornik, zepa, ahmici, kozarac,prijedor, foca i jezik zaboli nabrajajuci... I mi bismo spustili bajrake na pola koplja samo kad biste vi imali snage priznati i reci istinu. Budite realni i objektivni i sagledajte iz drugih uglova, pgledaj snimke egzekucije i bit ce ti receno, pogledaj junastvo velikosrpskih vojnika i junaka koji kao heroji kolju djete, siluju zene, ubijaju stare i nemocne... Ma daj. Budi covjek pa razmisli i reci. Kazete sami smo se ubijali, pa za sta su se onda cetnici borili ako smo se mi sami ubijali, zasto je 4. vojna sila kicmu sebi slomila na Bosni i da rezultat te borbe za istinu bude RS, hej cetvta vojna sila na svijetu udarila na sacicu slabonaoruzanih vojnika i na sacicu ljudi koji su i pred rat vjerovali da rata nece biti. 1000 dana su granate na jedan grad padale, na porodilista, na bolnice, na skole, pijace, na redove za vodu i ja opet mogu biti covjek i reci da svaki zlocinac treba odgovarati a ti ni to ne mozes.
Zato sto medju njima jos uvijek ima onih koji su izravno doprinijeli genocidu
Neka vam je na sramotu svima redom, jeli problem spustiti zastave.............sta vi hocete da zaboravimo i svoju proslost.................narod bez proslosti nema ni buducnosti............
E meni je više prošlosti na vrh ....... Stižu izbori i ovdje se svi vraćaju u prošlost dokle im odgovara: neko do 90* ,neko 41 ,neko 14 Srbi do bitke na Kosovu, JBG kakvi smo treba nas vratiti u kameno doba
pored ovih kretena mi i nemamo neku budućnost za nekih 20-30 godina opet će se naći budala da prebrojava poginule
A zašto bi bile spuštene??? Pripadnici OS nisu samo muslimani.Prema tome ,odjebite više sa vašim žalopojkama,plačipizde.
da li tvoj komentar mogu da shvatim da bi ti bio jedan od onih koji bi dao svoj "doprinos" u klanju srebrenicana?
@ssarava1 @edmund_hilary Eto zato što tugu žene kojoj je ubijeno 6 sinova, eto zato ćete nestati. Zato Vam je natalitet u qurcu i to Vam je Allahova kazna a da je i ne osjetite. Pa ti malo razmisli, al Vas iz godine u godinu manje za oko 36.000, čisto demografski. Ko 6 Srebrenica godišnje!!! Samo naprijed, i dalje budite takvi, pa neće imati ni ko da Vas oplače!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pola vojnika nespremno... Sjede u kasarnama, cugaju i šilje.
Heh, OS je tolika parodija da me ne čudi što nisu baš tu zastave na pola koplja. N E V E R F O R G E T S R E B R E N I C A 8 3 7 2 ! ! !
ja sam konkuris'o jednom u OS, testove i ono sve sam odradio,u Dubravama,na aerodromu i pridje mi neka glava,od njih,komadant ili sta vec,kaze meni polozio si testove al daj mi 5000€ da te ubacim,samo sam se zasmijao i izas'o napolje.
ех, да су још две нулице...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)