Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' se ovo neko zeza? :)
E moj Roki, ta ista ekipa je i slala pare cetnicima, balijama i ustasama kako bi se osamostalili i postali sluge, gdje su se nasi svi naoruzali i zapucali jedni na druge.... I onda posalju svog lika da kao to regulise :p
@BosanskiiSiin Nije tacno da su u USA otisle samo fukare.Ima tamo i hordasa i manijaka i lesinara....Svasta tamo ima...I posla i para i salate i cigara tankih i debelih i pi..ke i svega tamo ima....
Mi ne zaslužujemo državu, kakav glup narod i medije
Kako rece kugla sa face tv-a,Bog me ubio ako smo mi normalni...
Ako Billu osiguraju 2-3 14-godisnjakinje, mogao bi se on pojaviti osobno http://i.imgur.com/46stCmN.png
NAJNOVIJE: Srbi iz SItočnog Sarajevu daju podršku Donaldu Trumpu ! NEma više sam da igraju na Putina !
ti dozvo majke mi hahahahahahah
Hahaha jebla vam ona mater
normalno da cu za nju glasat, uh pa ja nisam Amerikanac,
Koji odron budala.
e sad od onih 50.000 green cad lottery...racunajte da ce bosanaca ici više od 50 godisnje, bar 52...da se sjebu u zivot kada "se spase" u americi.
Normalno glasati za zenu, za Hillary, a ne za onog Lucifera Trumpa. On je budaletina da je nema ravne u cijelom ovom nasem dunjaluku. Uglavnom za Hillary ce glasati svi pametni, svi intelektualci, glasati ce i republikanci jer su se odmakli od ludaka, glasati ce sve poznate svjetske licnosti (amerikanci),jedino oni kojima je inteligencija ravna amebama mogu podrzavati Trumpa.
samo za Trampa. Covjek je kreativan. On ce uvesti da novinarke na tv kanalima rade gole, da latinosi dobiju jedino poslove glancanja cipela na ulicama, crnci ce ponovo biti robovi, napravit ce zid oko amerike, prekinut odnose sa arapskim zemljama i bankrotirat us... pazi skoro 50% amerikanaca to zeli, valjda oni znaju :)
Ma morass bit bas bas bass glup da uopste odes na ovo Hahah Kakva glupost,Glasat cu za njih ko I za Baketa , da nam opet prodaju Drzavu
Cekaj sad,ako Sarajevo glasa za Clinton , je li to znaci da ce SDA izgubiti i opstinu Centar?
prokletstvo..sada i Hilary razjedinjuje bosnjake. A mozda ce Hilary uci u koaliciju sa SDA.
Tramp se zalaze za Veliku Sloveniju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koza je kasnije lagala da su po njoj pucali snajperi i da su se morali sagibati dok su trčali od aviona do terminala. Prvo, kakvi snajperi 96., a drugo, pa da okine po predsjednikovoj ženi, Ameri bi bacili atomsku na Pale. S takvim stvarima se ne zajebava.
Naravno da nećete podržati Trampa koji se zalaže za prekid američkog imperijalizma
normalno da će podržati hillary. da bi podržao trumpa moraš dobro biti udaren u glavu.
Podrzacemo svakoga osim vlastite zemlje. Neka nas vala guzi kako ko stigne i gdje stigne. Rusi neka navijaju ove u Banjaluci, Ameri neka natezu Sarajlije, a one u zapadnom dijelu Mostara neka Razvaljuju Njemci.
Nisam znao da kolonije imaju pravo glasa.
@Ronex Pa Srbi baš i ne mogu da glasaju na ruskih predsedničkim izborima. Nisam znao da Ameri tako lepo tretiraju svoje kolonije, nije ni čudo što svi narodi i narodnosti više vole njihovu čizmu.