Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO UBER ALLES !
Sarajevo u EU prije Bosne! CooL :)
@gihi Sa.....toga uopce nije bilo kod Bosnjaka, Srbi u Bosni (raspitaj se malo) su praktizirali \'inbreeding\', zato ste kolektivno poremeceni @svi koji pljuju na Sa....LJUBOMORA i na Sarajevo i njegovu ljepotu, i na Bozkurt sto je dostigla nesto sto vi samo mozete sanjati...soo sad @bee haa...srpska skola? ha ha pretjerujes
Emina, puno hvala na pomoci KOJA NAM TREBA protiv ovih sejtana oko nas. U pravu si, ovdje se brani kultura i civilizacija Evrope pa i cijelog svjeta. Braco Hrvati i Srbi, dobro ste dosli u borbi protiv genocida, etnickog ciscenja, logora, sovinizma, nacionalizma, segregacije, separatizma...
Ko će kome no svoj svome.Ali najsmješnije mi je kada se Turci zalažu za nečiji ulazak u Evropu.I kada drže zastave eEvrope.Turska niti geografski niti kulturološki niti religiozno ne pripada Evropi.To nisu moje riječi već Nikole Sarkorija.
pogledaj kroz prozor i baci pogled na zelenu povrsinu ispred zgrade....ima vise smeca na livati nego u yebenim kontejnerima....kakva ba crna kultura u SA....treba nam nagrada za najnekulturni narod u evropi.....
neke od vas paćenika što ostavljate komentare ovdje treba staviti u kavez i izložiti kao egzibiciju \"kada evolucija ode u pogrešnom pravcu\" koliki ste jadovi samo da znate, dok sjedite u vašim smrdljivim selendrama i patite što Sarajevo i BiH postoje... hehheehehe
A šta će papci reć na ovo?
A KULTURE NABIJEM VAS NA K U R A C SVE ODREDA GRAD KULTURE BOLJE MU DOLICUJE GRAD FASIZMA I GENOCIDA JER SAMO U ZADNJEM RATU POBILI SU 18 000 SRBA OD TOGA PREKO 1000 DJECE SRPSKE NACIONALNOSTI ZAVRSILO JE U ZOOLOSKOM VRTU KOD LAVOVA.
Ova se drogira
\"BRB\" Je li ti izvor inf.\"bosnian info centar\" .ha hha..btw slovo š je davno izmišljeno ,što ga ne koristiš ?
Jerusalem i Sarajevo , jedino se u ta dva grada na prostoru od 100tinjak metara nalaze vjerski objekti iz sve 4 religije ..
Grohotom se smiijem na naslov. Clanak nisam ni procitao. Pa ima li kod vas iko normalan?
Kad smo se mi u Sarajevu vozali u Tramvajima, cijela Evropa je sjedila u mraku! Kad smo mi u Sarajevu pisali i srali u javnim kupatilima, \"Evropljani\" su srali i pisali po ulicama i grmovima! Kad se u Sarajavu kopala kanalizacija i sprovodila prljavstina, \"Evropljani\" su grcali u govnima do guse!? Vidimo ko je Evropa i ko je necivilizovan!
sad nasla pricati o miru a ovdje situacija nikakva :S
ne bih je castio mojom kitom pa da mi da cetvrt stambola!
turke je inzuht zeznuo skroz.a nase bosnjake spasio tito sto im zabrani da od amidze kcer zene.po tome je bosna puno normalnija od turske.jer inzuht instiktivno i zivotinje izbjegavaju a u turskoj je to pozeljno.