Postignut dogovor sa Vladom
0
Sarajevo: Taksisti odustali od protesta
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je da su oni dobili sta su htjeli mamu im lopovsku, nema gore sorte od sarajevo taxija
STOP SARAJEVO TAXIJU NEK BLOKIRAJU ULICE LOPOVI I NEK TRAZE SVOJA PRAVA A MI CEMO SVI VOZITI SE CRVENIM i ZUTIM i OSTALIM KOMPANIJAMA DOK SE OVI IZ SARAJEVO TAXIJA NE NAUCE BONTONU
almir durak se ne uklapa u nase kriminalne aktivnosti
lektor vjerovatno iz razloga sto informaticku pismenost ne poznajes dovoljno da ukoliko bi napisao pravilno gradani ne bi imalo znacenje i tako dalje i tako blize...Ali to je blizi ili dalji padez o kom se iskreno ne da raspravljati, samo bih volio da razgovaram sa osobom koja ovako prica kao sto pise. RADIJO; VOLIJO; MOLIJO; STJENO; SCEO; NESCENO;REKNE; NE REKNE...itd..itd jos podpisuje ime grada Sarajeva kao svoj nick, ali eto....desava se da u ovom gradu svaki nepismeni stvor ima dotok internetskog signala.Jos mi samo fale oni ''brekaci'' i ekavci, i oni sto pricaju malo ekavicu malo ijekavicu i onda da uklopim cinjenicu da mi je grad postao skupljaliste papaka.Ali takvi su mi najglasniji u nacionalno vjerskim pricama, pa tako dobijem hronicni napad povracanja.Izgleda da nam se ne pise nista bolje u skorije vrijeme s obzirom da svakim danom iz skolski kupa izlaze sve gluplje i nepismenije generacije, jednog dana necemo znati ni kojim jezikom pricamo ili pisemo.
@forel: Djecace, kako mozes nekoga kritikovati za nepismenost, a u istoj recenici napisati "gradzani"? Nemoj molim te da ti se povraca, jer tvoja pismenost je na istom nivou kao i kolege, kojeg kritikujes.
svi ostali imam,o fiskalne kase i konkurenciju jedino taksisti nemaju ni fiskalne ni konkurenciju e sad zamislimo ako neko jedino njih podrzava jeli TO KRIMINAL
Ima vece mafije I od njih, a to su advokati I ostali radnici pravosudja, ali to je vec prica za sebe. Ah zaboravih politicare navesti, to su im Bossovi.
sve vlade koje su podrzale sarajevo taxi su potonule
Nema vece mafije u drzavi od policije, sarajevo taxija i GRASa.
I za sve one koje voze pod Sarajevo taxi firmom i nemaju "TA" tablice ne trebaju da rade i trebaju biti sankcionisani i pokusajte i vi sami da ih izbjegavate. Prema svima isto, nisam za bilo kakvo izdvajanje od ostalih!
nisu vrijedni price ali definitivno.. sarajevski taxsisti dno dna..
Kao najbitnija stvar u svemu ovome je da Vi ljudi treba da shvatite da je taxi luksuz, a ne potreba (gradski prevoz je potreba). Vi koji zelite da se vozate u taxiju za dvije marke i glumite gospodu (da ste gospoda imali bi svoj auto i vozili se u njemu) je problem sto generalno najvise pljujete po taxistima. Covjek koji vozi radi za Sarajevo taxi mora samostalno da odrzava auto(ima i oni koji ne odrzavaju), da placa doprinose drzavi (penziono, socijalno, kojekakve taxe) i da napravi visak da bi mogao da zivi i obezbjedi porodicu. Pricate o drugim taxijima, pogledajte koliko ih ima bez "TA" tablica, to je odmah znak da nista ne placa drzavi (a to se direktno i vas tice i utice na vas zivotni standard). Nisam protiv konkurencije, ali makar neka svi imaju iste uslove za rad. Samo vi nastavite da podrzavate kriminal i neposten rad pa cete i dalje biti "gospoda" kao sto ste do sada bili. Nismo mi ni za g*vana kad podrzavate takve stvari i raspravljate o necemu o cemu nemate pojma!
ma zaebat ce vas vlada ko i uvijek
Tita mi kad vidim komentare ovog naroda sve mi bude jasno gdje zivim i zasto je ovako ! da li vas je stid koliko ste glupi ? cuj taksisti otjerali turiste iz grada eto dokle vam pamet ide. bravo. pa u istanbulu ne bi bilo nijednog turiste da je do taksista. treba zabraniti svakome komentare.
Hahahh joj mangupa preko interneta pa reci covjeku sta imas reci ,krije te se zene jedne ,zavidni na njegovim uspjesima sto imaju sve u zivotu Vila auta motori sve sto pozele imaju a vi samo pricajte a nemate 10 maraka u djepu znate samo pisati i biti zavidni,bacite se na poso pametnije vam je....
Ti sto pises smrdo jedan za izu spahovica reci prvo covjekumu lice ako si muskarac posto si curica ovako pises,,,kako te nije stid da pises i krijes se iza imena nekih pa otidji reci u lice sta imas mangupe propali ,postigni 10 posto sto spahovici imaju bit ces mangup gnjido jedna
Sarajevo avijonom, radiJo...prvo kad pises svoje komentare molba?Ne koristi ime grada Sarajeva, tvoja nepismenost mi izaziva hronicnu potrebu da se ispovracam. Neka strajkuju niko im ne brani, eno MUP-a, eno Ministarstva saobracaja KS, eno svih zaduzenih sluzbi koje su odgovorne.Kako bi vas toplo docekali gradzani Sarajeva da ste blokirali.... Neobicna je stvar da samo taxisti jedne firme organizuju ''strajk''....al to je njihov problem, dok mi ne ugrozavaju moje pravo na slobodu kretanja nek se j..