Investicija Direkcije za ceste KS
0
Sarajevo: Svečano otvoren most na Dolac-Malti
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me rinaka za ove glavonje... Dje ba most na slikama? Svasta...
Bome, svasta se napravi (popravi) za mandata ovog Koldze...
Vidi, vidi naših neimara, presvukli asfalt na mostu, da operu pare, a slikaju se ko da su izgradili Ajfelov toranj. Zar stvarno nemaju nimalo obraza pa ovako poziraju?
Jao Koldžo jesi isp\'o, e nek si se uslik\'o!
a gdje je \"kolo\"
Koldzo papak mora u stilu komunjara da sijece vrpce. Ljakse ima li janjca gdje da se okrene.Idi uzmi koji reket sa gazdom.
A što na otvaranju nije bio i Damir? To je samo jedna tramvajska stanica od njegove općine. Mogli bi opet spojiti dvije općine nekom novom biciklističkom stazom ili još bolje organizovati rafting niz Miljacku između mostova koji bi bili simbol spajanja općina i vrijedan projekat (nekoliko stotinica tisuća maraka) na kojem bi radili mladi iz različitih partijskih organizacija pod sloganom ,, partijom do posla!\'\'.
Rodjen i odrastao u SA. Nikad u prici nisam nikoga cuo da kaze kolovoz. Barem ne u Sarajevu.
@Komisija, svaka cast za post. @Bosanceros, kralju sto me nasmija, hvala ti :))))
@ Izmetbegovic Boze koliko si ti napacena dusa. Ja sve mislim da se pripadnici tvog naroda stide sto su to sto jesu, znaci u svijetu poznati genocidasi, ljudi gubitnici, sve zapoceli, svugdje izgubili, sveli svoju \"otadzbinu\" na saku jada, i jos se necim kur*ce. Bjezi jadu ne pogani nam portal. @bosanceros :) nasmijao si me jutros, hvala ti ah da, sto se narodne nosnje tice, ne vidim nista lose u tome, i opet, naravno, kome smeta????? NAPAČENOM NARODU, hahahaha, ali, glupi su oni da bi to skontali. To je NARODNA nošnja glupsoni
koldzo - radis protiv gradjana - u dogovoru sa hasibovicem i hadzicem si oduzeo gradjanima parking u AB Simica 2007 kako bi Butmir napravlio zgradu. Dalje, eno sta radi Butmir i Hasibovic preko puta Bristola, nista 3 godine - laz i prevara gradjana - zato ti je mjesto u zatvoru, kao i hasibovicu i hadzicu. zolj - nesposoban si covjece, nista nisi uradio godinama po kantonu, osim popravke mosta i one 550 metara zamjenske ceste kod klasa - pricas o nekim longitudinalama - i tebi je mjesto u zatvoru. Mlade ljude od akcije postaviti umjesto vas
@cccc sta je bolan odlicno preko 300.000 kostala rekonstrukcija mosta. pa nisu ga gardili iz temelja da bude odlicno. svak se ugradio u ovu cijenu.
Ovo je odlično u RSu ovakav projekat košta minimum 2 miliona he he he he neka pljačkaju one jade retardirane nacionalizmom nadojene
Ona djeca na Koševu, u bolnici će ozdraviti čim ugledaju most.
BRAVO KOLDZO PRESJEDNICE dosta si toga uradio i pokazao kako se bori za svoj grad i svoju Opštinu....primjer mnogima neka se ogledaju
....\"dobar sam\" na ovom mostu jedno 30.000KM.....minimalno.....
Samo se pitam hoće li ijedno rezanje vrpce u Sarajevu biti bez narodnih nošnji... Kad već je multi grad ili izmješajte te nošnje ili nemojte uvijek iste koristiti!