Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je zabranjeno unošenje samo hladnog oružja, možda nije vatrenog ! Ih kad je hladno oružje prevaziđeno, baš nam prosvjeta kaska za najnovijim trendovima !
Do kraja 90'-tih obrazovanje je bilo drugačije, normalnije i efikasnije. U školama se znao red i disciplina, nosile su se školske kecelje, znalo se kad se ulazi u školu, postrojavanje po razredima i odjeljenima, ulaz od manje ka većoj generaciji, pa su postojali dežurni učenici, redari i higjeničari. Postojale su učiteljske i nastavničke disciplinske mjere, od šibe po prstima i dlanu, čupanje zulufa i uveta, do vaspitne čvoke i pleske.
@tictac73 sve uredu i slazem se osim fizickog kaznjavanja.... postoje druge metode koje su efikasnije za djecu. a to je jako bitno zbog njihove buducnosti
Mole se svi učenici da ne nose haubice u školu.
Moja generacija je nosala u osnovnoj tako da nista cudno da i sad to rade
Tvoj komentar najbolje odražava problem. "Nosili su i ja kad sam bio u školi".. Da te pitam, je li tebi tad to bilo normalno? I u mojoj generaciji su, i jadno je, i tada je bilo i danas je i treba se više baviti ovim problemom.
samo komentarisem da me ovo ne cudi. I zensko sam vise jel tesko shvatiti po nicku i boji, vama svi na Klixu u muskom rodu. Diskriminacija 😅
Mi smo na velikim odmorima redovno bacali "kruške" (crne) u rijeku.
Ali,zato moze na folklor ponijet
Haha, smijesno. Danasnje skole cirkus, djeca se ponasaju kao da imaju 25 godina.
Treba ovu obavijet postaviti i u vrtiće :)))))