Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://banjalukain.com/clanak/106407/kako-je-semir-efendic-uhljebio-porodicu-amidza-direktor-rodak-sekretar
"saobraćajnica je sada projektovana za teretni saobraćaj i rade se tri sloja asfalta, tako da je to jedina takva saobraćajnica na prostoru Novog Grada." AHA. A zato je šaht propao pola metra u zemlju 5 dana poslije asfaltiranja završnog sloja. Vjerovatno je i zato svaki drugi šaht potencijalna prijetnja za probijanje gume. Baš dobro rade ustaše iz Kiseljaka (firma Orman). Pa JKP Rad bolje one rupe pokrpi nego što ovi asfaltiraju. Žedan Gladan Poderan bi ovo bolje odradio.
E ovog mi je Efendića pun qoorac, iza svakog čoška iskaće da se slika i prdi.
Ovo je načelnik koji je za kratko vrijeme svog mandata uradio toliko toga i rezultati su očigledni .
Jedini njegov rezultat je da se nikad ne skida sa ekrana.
Samo nemojte da je koristite za svoje potrebe... Dajte djeci da se sluze korisnim a ne koncertima kao i svaki S.P.C. neka idu dobrim putem... Vremena su losa... Roditelji te iste djece nemaju velike neke pare da bi placali sto ste vi pokrali... Skoro svaki grad nikakva sportska natjecanja niti bilo koja desavanja nema... Jer derete pare kako god da znate... Dajte djeci... Za djecu se zivi... Barem ja...
Bolje bi mu bilo da rijesava strajk zaposlene mu rodbine u civilnoj zastiti na ciscenju kasarne Neđarici, nego sto basa suplju levatima!
Komunisticko kmecanje ne prestaje ni dvije godine nakon izbora
Mora da si mu i ti rod i da je i tebe uhljebio u opstinu, pa branis smece rumeneo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smece lopovsko! Jb. mu Lilic Jasmin familiju
Malo pred izbore, nije nista radio kako je dosao na vlast u opcinu osim sto je zaposlio bruku svoje raje i sad zadnjih par mjeseci krenuo raditi. Tipicno SDA ponasanje pred izbore
Misliš tipično predizborno ponašanje SVIH STRANAKA??? Mislim, jedna od rijetkih stvari koje se mogu generalizirati u Bosni.
Koje izbore tupko, lokalni izbori su tek 2016 godine???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je neki pokusaj da se narodu malo oci zamazu.
Sa velikom dvoranom ce bas zamazati oci
De nam vodu reguliši načelniče, pusti dvoranu! Mogu se ja i u parku ganjat.
i kanalizaciju ulicnu, kad pada kisa voda niz ulicu ne mozes s autom kako treba izaci na brdo
Cuj srce haha. Ako ovo lici na srce ja sam betmen. Bolje da su je nazvali taKi..