Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god Mujo lozi ormar, sto, ves masinu, stari namjestaj, gume ovako ce biti. Grijanje na eko pelet omoguciti svima uz prikljucak 1KM.
U Sarajevu su donjeli mjere kojima će suzbiti zagađenje
Novinari jedva docekali da pisu o smogu ove zime ga najmanje ima
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
samo nek ne puca...karcinom pluca gore dole i nije neka opasnost...
U Brčkom je bome zrak sasvim prihvatljiv. U Sarajevu su donjeli mjere kojima će suzbiti zagađenje...
Hvala Trojki Trobojki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja u komsiluku imam dvojicu komsija koji loze smrdljivi ugalj, vjerujte mi toliko to smrdi, da mi je isto kao da stanujem na otoci.. Mogu misliti kako je u Sarajevu...
Magla ili smog?
DA JE SDA SADA NA VLASTI U KANTONU, TROJKA BI VRIŠTALA IZ SVEGA GLASA ZBOG INDEXA KVALITETE ZRAKA U SARAJEVU. MEDJUTIM OVI IZ SDA KO SVILA SAMO ZNAJU PUSTIT DA IH KOLJU ŽIVE IZA VRATA. DODUŠE, MNOGI UPOZORAVAJU DA JE ZA 2022 PONOVO DOGOVORENA LUBENICA KOALICIJA, TAKO DA TREBA I TO UZETI OZBILJNO U RAZMATRANJE KOD OVOG NEOBJAŠNJIVOG ĆUTANJA SDA.
Jucer dok je u Zenici bio vatromet nije se vidjela ni jedna raketa,bacili pare samo,upravo zbog iste stvari😂
Od petardi I vatrometa dim
Samo jednom se zivi
Sta se uradilo od prosle zime do ove da se suzbije zagadjenje? Hajte novinari, malo se angazujte napisite neku vijest. Ikad culi za istrazivacko novinarstvo?
Bolje da je smog nego nečijeg drugog!
Bas s ekipom neko dan pricam reko da nije ovog smoga, a i tih cestih problema s vodom, Sarajevio bio bi najugodniji grad za zivjeti na Balkanu
Samo da nije toga i pusenja po kaficima, vozačima koji ubijaju pjesake, pljačke, ubistva...
Zasto se ne grijemo na struju?!!?!?!?… ALUMINIJ MOSTAR trosio 70% struje, iz BiH otislo 500.000 u zadnjih par godina, 95% stanovnistva se grije na toplane, plin, drva, ugalj….najveci potrosaci 4 tramvaja i 3 trolejbusa… gdje je struja… vodostaji isti zadnjih 40 godina, rudnici uglja rade…GDJE JE STRUA…zasto nismo energetski nezavisni od EU i Rusa , zasto cijena struje raste !!?!…. Korumpirani nesposobni idioti..
ovo je sve od vatrometa
Hebem ti Međunarodni protektorat, da se bogdo hoće raspast kao što polovina stanovništva očekuje
Nije trojka kriva. Do Deda Mraza je.
Menismog odgovyara, daje mi snagu i polet, ja kad udahnem, kao da sam udahnuo lijek. Moj organizam je navucen na smog. Odgovara mi. Ne smijem u planinu, ubice me cisti oksigen.
Ali jos veca tragedija je sto hadalji i dalje planiraju da grade visoke zgrade. Kao da nije dovoljno sto smo u kotlini, sto zagadjenje ostaje, sto cesto nema jakog vjetra da ga otpuse. Pa pogledajte samo Tibru.