Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znaju depilirat brcice, a htjele bi akademski obrazovane muskarce da upoznaju, iz \"fine\" sto imucnije familije.
hajde ove stare metluzamen zene pa brkate, sta na ovu mladez reci
dok se limari ne odsele nista od velikog curciluka nece biti.... I dok papak u zlatari preko puta ne promjeni kosulju (Koju nije skino 2 mjeseca ) .....
Super ......
Papak, Sarajevo je mnogo vise od : \"grad sa parkovima, koncertima, normalnim javnim transportom, cijenama, restoranima i tako dalje, i tako dalje\" To ti je kao djevojka, ima ih na stotine, hiljade... ali uvijek bude ona jedna posebna...mozda je ovo tesko gradivo za tebe ali eto ipak pokusaj da skontas sta hocu da ti kazem.
A autorica ocito nije ni bila u nekoj drugoj zemlji pa bi kao \"Sve bih zemlje za Saraj\'vo dala\" ?!!! E, jadna, kao da je danasnje Saraj\'vo nesto da bi davala bilo koji normalan grad sa parkovima, koncertima, normalnim javnim transportom, cijenama, restoranima i tako dalje, i tako dalje.... E jadna bila....
auh, šta je ovdje komentara sakrivenih :-))
A kako bi ti da se zove? Ulica Svetog Presvijetlog Dragutina ili nesto u tom fazoonuu :) Poklopi se!
Čuj im naziva Ćurčiluk!!! AHAHAHHAHAHHAA.... Jooo papanluka...
GROBOVI
performans znači.... za 4 ćojeka... how yes no.........
@Amer A slazem se 100% sa tobom, medjutim papci nam uvaljuju \"nove\" strane rijeci stalno, djeca sve vise zvuce ko totalni idioti...a i ovi stariji od djece sve vise na pogresan nacin se \"modernizuju\". Evo sad babe prave \"performans\".
Sarajevske gospoDŽe... :) Simpatično, nema šta, treba više ovakvih događaja u gradu.. bosancheros, ne smaraj oca\'t, pusti ljude neka uživaju, gledaj svog posla.