Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semire a sta je sa B fazom, Trg Zavnobiha, puse i kod nas, kada cemo doci mi na red?
Mene samo zanima hoće li o ovome toplane biti obaviještene ili će hajcati i dalje ko i dosad, kako temperaturama, tako i cijenama... ?
efendic radi i gradi al je u slucaju drzavni novac samo vlasnicima privatnih stanova metnuo u njihov dzep, inace efendic je za svaku pohvalu.
Zgrade su zbir privatnih stanova....Kada bi se našla firma da ponudi povoljne cijene za termoizolaciju i obnavljanje fasada po sličnom receptu, možda bi stanari imali računicu da zajednički investiraju ličnim sredstvima...Međutim kod nas "privatnici" odmah zagule sa cijenom od 40-50 KM/kvm fasade, tako da od tog posla nema ništa... A bio bi to značajan posao građevinarima....
Nemoj tako oni ce ti reci gdje ima u europi jeftinije od 40-50KM, realno mi nismo nikad znali poslovat.
bravo za općinu Novi Grad, i njihovog načelnika. Ali treba se sjetiti i radnika koji rade na ovolikim visinama, sretno ljudi!
Ove zgradice sve ljepse i ljepse. Zivjeli majstori koji uz jutarnju kahvu pjevaju Halidove hitove. :D I ljudi salu na stranu, Sarajevo se razvija. Mozda sporije, ali razvija se ipak. Svaka cast Efendicu i ljudima koji ga podupiru i koji su "iza njega".
ovo se radi zbog najave dolaska na ljeto seika iz UAE koji je ovo sve platio prije 15 godina kad je i donirao para za dzamiju kralja Fahda
@Hunter S. Thompson Mahalština.
ma on je i dobar kakvih ima.Opasna mu ona predsjedavajuća vijeća iz reda ostalih,maze se kao margo
E vidi nam nacelnika telece lopovske glave,masala sve mu veca i veca a guzovi i dzepovi siri,postenje mu iz ove seljacke cehre viri..
Sto je nosonjici,Bakirovom podmladku,stalo do nacelnicke fotelje,pa ce onda za ministra i suvereno ce da pljackaju i vladaju narednih 300 godina.
Deh, ne seri vise.