Laureati nagrade Isa-beg Ishaković
3
Sarajevo očekuje Erdogana, Sturma i Bregovića
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz nase g.luposti. Nama dakle ne smeta sto je gospodin Bregoic davao izjave kako nije htio da svira za \"Alijino Sarajevo\"?! Nisu mu bili na pameti njegovi sugradjani, ali je lijepo svirao je za Milosevicev Beograd. Bregovicu nije smetalo sto gori njegov grad. Sad taj jedva prezivjeli grad daje njemu nagradu?! ne bi me iznenadilo ni da Radovan Karadzic dobije nagradu na nekoj poetskoj veceri za svoje pjesme... Onoliko pobune oko proizvodjaca crvenih stolica, a sad svi sute...
Pa Bregovicu stvarno nisi mi jasan , sta ti sve ovo treba ? Koji ce ti racku ova \"nagrada\" =? Manipulacija i nista drugo !
\'\'Sa dzamije mujezin ilace, dobro doso nas Turski rodjace, hoce\'l biti kakve guzovace, ko sto nam je bilo kod Turaka, Turci j.b.l.i mi bakrace grebli.\'\'.
\'\'U Sarajvu zasvirao Brega, u cast nekog bega Isa -bega, koji Bosnu k\'o drzavu s.j.e.b.a., pa sad u njoj ni kruha ni hljeba, s\' Bregom svira i muzika vojna, skupila se masa mnogobrojna, zaplakale Bosnje od miline, pa govore -hvala Brega sine.\'\',
Pošteno, nema šta. Možda bi ovdje trebao biti još poneko, ali i ovo je ok.
@Seher .Ne pljuj po srbima ,procitaj kako se nagrada zove.http://en.wikipedia.org/wiki/Isa-Beg_Isakovi%C4%87
BOZE SACUVAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SRPSKI TRUBAC GENOCIDNIH SRBA I GENOCIDASA, VIZIT KARTA SRBO FSIZMA BREGOVIC CE DOBITI OVU ISTAKNUTU NAGRADU ?!!! Boze SACUVA? OVI SDP-i SU GORI OD MILOSEVICA, H A J V A N I JEDNI PO CEMU JE BREGOVIC ZASLUZIO DOBITI OVAJ SIMBOL GRADA SARAJEVA ?!!! ZATO so je SVALERISAO SA GENOCIDASEM MILOSEVICEM KAD SU KARADZIC I MLADIC UB*IJALI GRADJANE SARAJEVA 4 GODINE !!! Pop*iskim SE NA SVE KOJI SU PROPOZIRALI BREGOVICA I KOJI SU ODLUCILI DA MU DAJU OVU NAGRADU !!! Hajvani jedni IZDAJNICKI !!! Sta je uradio ovaj trubac sahrana i svadbi ZA SARAJEVO ?!!! Bolje je BILO DATI NAGRADU legendarnoj Joan BAEZ ILi nekom drugom umjetniku koji je dolazio u SARAJEVO KAD MU JE BILO NAJGORE !!!
TURSKA MAJKA BALKANA!
Hahahaha, ne zna se ko je veci uhjlup