Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi bilo ovoj omladini radi furke da se najedu za te pare koliko se plati ovo sranje
moram stati u odbranu nargile. mozda je nekom furka, ali moje misljenje, ko ne uziva u tome, ne treba ni da konzumira. na zapadu je konzumiraju mnogi i to vec godinama. isto tako mogu reci, da nije stetna kao cigarete. a o higijeni da ne pisem...imaju sprave i sredstva, cime se ciste i higijenski odrzavaju. Ali ovdje je bitno da se zaradi novac, da li je higijenski uredno ili ne, to ove vlasnike ne zanima bas. nargila je za one, koji bas uzivaju u njenom okusu. a ne: pusi samo da si in! ( mislim na nargilu) :)
Pusi se i na istoku stotinama godina. Ali sad kad je na zapadu godinama, e to je onda ok. Po meni primitivan beduinski obicaj, kao i svako dudlanje bilo kakve supstance. A tek kad vidim selfije balavica sa oblakom dima ispred labrnje, kosa mi se digne na glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Najjači su mi oni lafo sportasi i oni sto im se gade cigare a ne vade nargile iz usta, cak ih neko slag'o da je zdrava za pluca a ne stetna...
brao majstore cak se i poneki fudbaleri vide iz selje i Sarajeva kako puse i onda ne mogu trcat pola sata
droga
u carsiji necete vise osjetit miris cevapa , vec nargil.
zalosno, ali istinito
Airline Bag preko ramena i u Shisha Club..na Nargilu..i to masovno..cccc
Samo vi duvajte smeće nakon svakakvih peksina. CCC nema gluplje furke, idiotizam.
A ja mislila da se naša kompletna vlast zabrinula za omladinu????hhahahaha
ZNACI MOZETE VI PRICAT IZA LEDJA NARGILA VAKA, NARGILA NAKA,NARGILA OVO, NARGILA ONO, GDJE CETE SA NJOM ONA JE NA LOSEM GLASU I TAKO DALJE..SVI STE VI LJUBOMORNI ZNACI, AKO IMATE STA RECI DACU VAM JA BROJ TELEFONA ZNACI NAZOVETE I KAZETE , NEBITNO ZNACI NEMOJTE SAMO PRICAT O MENI ZNACI...
Nemaš pojma koliko ZNAČI .
Samo ti puši. I znaj dok pušiš, nikog nije briga što ti pušiš. Nikog nije briga što u svoja pluća, a onda krvotok, pa sve ostale organe, ubacuješ supstance nepoznatog i neistraženog sadržaja. Zašto bi to bilo nekog brika, ako ti ne vodiš računa o svom zdravlju?! Samo ću da kažem da će te jednog dana pitati starost (ako je doživiš), gdje ti je bila mladost. A ti se onda sjeti nargile i svega ostalog što neko kome je stalo do zdravlja ne bi ni pomislio da konzumira.
Sto se tice stetnosti i to sto pojedini izjavljuju stetnoke ovo od ovog ili slicno je samo stvar koliko ce ko da plati :) Duhanska industrija drzi monopol po tom pitanju i oni djeluju na svjetskom nivou ako se pojavi bilo kakva alternativa koja bi zamijenila cigarete. Naravno stetno je sve od tog sto se navodi, el, cigarete, nargila, cigarete, trava. Stvar je da se neke stavri zanemare i istakne da su cigarete bolje od ostalih proizvoda.
samo vi pušite
Ovo srnje puse samo debili, idioti i dangube kojima je zivot dosadio... Pa za ove pare se mozes najesti "kao covjek"...
Prvo pusi sam, onda pusi drug s drugom a onda drug drugu jer drugarice nema!xD
nargila, kladionica, bambuca . bosanska izgubljena omladina...
I komentarisanje na KLIXU.
Meni je odvratna sama pomisao da svi koriste jednu i da ide od usta do usta 5,6 ljudi. Nekako mi to gadno skroz.
Vidiš ovo bijelo na vrhu pipe kroz koju pušiš? To ti je umetak koji se može vaditi i stavljati i svako ko puši dobije svoj zaseban.
Vidi se na slici u članku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fuj šugave Džalalabadije . Smrad od ljudi , smrad od vjere , smrad smrad i smrad ...
Bezveze vam je to komentarisanje, sve nesto pricate nemoj nargilu hu ha a duvate jebene cigare pola zivota. I onda se nadju hejteri kojih vidim ima dosta ovdje pametovat kako je nargila stetnija od cigare. Pa malo pogledajte princip uz pomoc kojeg ona funkcionise pa pricajte. Za vasu informaciju kila okusa (duhana) za nargilu kosta od 70 eura pa gore za razliku od duhana za cigarete koji kosta troduplo manje. Pa onda opet recite sta je stetnije. Ugl znam da ce ovo moje komentarisanje dobiti sve dislajkove ovog svjet al hocu da kazem onako kako je za razliku od pojedinaca koji cuju od nekog pa prepricavaju s koljena na koljeno :(
Kila heroina je puno skuplja od tog tvog "okusa " i duvana. Po tvojoj logici, naj bolje bi bilo da se svi "okameo" jer je to zdravije !
Yebe me ovaj mobilni i njegovo " predvidjanje ". Htio sam reči da bi bilo naj bolje da se svi " roknemo " i tako čuvamo zdravlje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ONI PUŠU DROGU !!!