Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je ovo, pohvalno. Treba nam ovakvih stvari. Samo brate treba nam i posla i plata i manji porezi i vece penzije i vise sigurnosti, cistije ulice, bolji gradski prevoz, manje nacionalizma, vise patriotizma, manje administracije, vise ljubavi, manje mrznje, vise vjere, sloge, prijateljstva, mira, manje diskriminacije, korupcije, manje stranaca, manje stranaka, manje politicara, manje interesa, vise izvoza, manje uvoza, manje svega sto imamo, vise svega sto nemamo, generalno.
Odlično! Za 10-ak godina ćemo moći vidjeti skijaše i skijašice koji su počeli skijati na ovoj pisti... Nadajmo se da će skijati za BiH
@super Prvo se nauci pravopisu i izrazavanju pa onda komentarisi, sramotis ostale!
kolko je duga staza,
Bar neka dobra stvar da se desi u ovom gradu punog kriminala .Gde se tacno nalazi ovo skijaliste na Mojmilu?
vidi damceta,odkud on kako ti je tata onaj pjano................
ovaj damir hadzic je na koki sto posto
Nek se ovi ublehaši slikaju na Mojmilu, a muzej se zatvara, ko šiša gras ,žicu, energoinvest, prdare stare komunističke!!!!!!
povlacenje konopca vama treba seljoberi
MA TER DEPRESIVNU,ZLOBNU,POKVARENU,RETROGRADNU,UČMALU,ZAOSTALU,SMR DLJIVU
LOŠA STAZA
Ja sam S. Kaplan i ja sam zaslužan za sve što je dobro u SA
Super svaka cast, u zadnje vrijeme grad je pun sadržaja, lijepo je živjeti ovdje
J e b o li te SDA !!!!!! Ratni profiteri i doveli papke na vlast..
koliko vidim u ovoj dubiozi od drzave jedini SDP nesto pokusava uraditi a i to se odmah doceka na noz
@ski @ ALIPASINO POLJE Drago mi je ako zemlja odkupljena! Poznajem porodicu Mladjen i koliko znam samo jedan dio te zemlje je odkupljen, a ostatak padine je u privatnom vlasnistvu porodice. A nazalost znam da je prije jedan dio zemljista bio oduzet od strane opstine, da bi se napravio put pa im je poslije nekoliko godina isplatila neka minimalna suma! E to je sramotno! \" Red je red, polako komsije ne moze samo da se udje da se rusi tudje lepo sam im rekao\"
Svaka čast za skijalište, odavno nam se u gradu nije desila ljepša stvar! Sve pohvale i čestitike!!!